Ανθή Βούλγαρη: «Κανονίστε την πορεία σας, δεν σας ξεπλένει τίποτα»

1653

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (8/3) η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής της «Κοινωνία Ώρα Mega», πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές να μην μιλήσουν, μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών.

Οργισμένη, τόνισε ότι τους απειλούν να μην «βγάλουν στη φόρα» τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και σημείωσε ότι έχει ατράνταχτα στοιχεία.

«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Χθες βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και σε αυτό το σημείο να πω κάτι, έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει».

«Εάν σταματήσουμε να μιλάμε…»

Λίγο μετά τα δικά του «καρφιά» πέταξε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος με τη σειρά του κατήγγειλε ότι κάποιοι θέλουν να κουκουλωθεί το θέμα.

«Να ξέρετε ότι όταν έρχονται στο φως τη δημοσιότητας στοιχεία βοηθάει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όταν τόσοι δημοσιογράφοι ψάχνουν και ερευνούν τι ακριβώς έγινε, σημαίνει ότι θα έρθει στο φως η αλήθεια. Εάν σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό το θέμα, θα είναι η χαρά όλων αυτών που θέλουν να κουκουλωθεί. Γιατί κάποιοι θέλουν να κουκουλωθεί και να μην βγουν προς τα έξω στοιχεία. Γι΄αυτό ζητάμε από όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας