Συνάντηση του Παν. Λαφαζάνη με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Εγνατίας Οδού

2010
εργαζομένων

Οι Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Τάσος Κανταράς και Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή (07/09), με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων της “Εγνατία Οδός Α.Ε.“.

Οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού εξέφρασαν την πλήρη και ριζική αντίθεσή τους στα σχέδια για την παραχώρηση του στρατηγικού έργου της Εγνατίας Οδού και των ηλεκτρονικών διοδίων σε ιδιωτικά συμφέροντα και τεκμηρίωσαν την άποψή τους με εμπεριστατωμένα στοιχεία για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και του συμφέροντος της ελληνικής οικονομίας και των πολίτων, ιδιαίτερα των πολίτων που διαμένουν σε οικισμούς που βρίσκονται εγγύς της Εγνατίας Οδού.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι η εκχώρηση της Εγνατίας Οδού σε ιδιωτικά συμφέροντα αποτελεί εθνικό έγκλημα, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στους αγώνες των εργαζομένων στην Εγνατία Οδό και υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό μπορούν να αναλάβουν πλήρως την διαχείριση και λειτουργία της Εγνατίας Οδού, με μεγαλύτερη κοινωνική αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, με πολύ λιγότερα και μικρότερα διόδια και πολύ μεγαλύτερο όφελος για το δημόσιο και την ελληνική οικονομία.

Ο Παν. Λαφαζάνης, τέλος, υπογράμμισε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την εκχώρηση της Εγνατίας Οδού σε ιδιωτικά συμφέροντα, πράγμα που επιβάλλεται και για λόγους όχι μόνο δημόσιας και κοινωνικής, αλλά και εθνικής ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας