“Άπνοια μνήμη”. Η νέα ποιητική συλλογή της Κατερίνας Θανοπούλου

1466
περιφερειακό

Νέα ποιητική συλλογή της Κατερίνας Θανοπούλου κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Άπαρσις”, με τίτλο “Άπνοια μνήμη”, που ακολουθεί την έκδοση της ποιητικής συλλογής “Λαβύρινθος μνήμη”. 

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής θα γίνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου ΑθηναίωνΗρακλειδών 66, Θησείο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Κώστας Γεωργουσόπουλος, συγγραφέας-κριτικός λογοτεχνίας, Νάντια Βαλαβάνη, συγγραφέας, Θανάσης Νιάρχος, συγγραφέας, και Άννα Παπαδημητρίου- Τσάτσου, νομικός.

Ποιήματα της Κατερίνας Θανοπούλου θα απαγγείλουν οι Πέπη Ρηγοπούλου, ομότιμος καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Κώστας Καρτελιάς, ποιητής, Αγγελική Κασόλα, σκηνοθέτης- καλλιτεχνική διεύθυνση ομάδας Πείρα(γ)μα, Βασίλης Οικονόμου, ηθοποιός, ιδρυτής ομάδας ΘΕ.ΑΜ.Α, και Χριστίνα Τούμπα, ηθοποιός- μέλος της ομάδας ΘΕ.ΑΜ.Α, εκπαιδευτικός. Τραγούδια θα ερμηνεύσει ο Κώστας Θωμαΐδης.

Θα υπάρξει παρέμβαση από τον Βασίλη Καλαμαρά, κριτικό βιβλίου και επιμελητή της συλλογής, ενώ τον συντονισμό θα τον έχει ο δημοσιογράφος Αντρέας Ροδίτης, δημοσιογράφος.

Στον χώρο της παρουσίασης θα εκτίθενται και οι πίνακες του Παναγιώτη Σιάγκρη που κοσμούν το βιβλίο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας