Μένος Νετανιάχου κατά της Μπέλα Χαντίντ: Συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ Παλαιστινίων

512
Συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ Παλαιστινίων

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του

Το supermodel Μπέλα Χαντίντ συμμετείχε πρόσφατα σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη, με το Ισραήλ να δείχνει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κίνηση.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του, το κράτος του Ισραήλ έστειλε ένα μήνυμα στην 24χρονη καλλονή και σε άλλους σελέμπριτις που εξέφρασαν ανοιχτά την υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό λαό, εν μέσω της συραξής που μαίνεται στη Μέση Ανατολή την τελευταία εβδομάδα, λέγοντάς τους ότι θα έπρεπε να ντρέπονται.

 

«Όταν διάσημοι όπως η Μπέλα Χαντίντ καλούν να πεταχτούν οι Εβραίου στη θάλασσα, ουσιαστικά καλούν να καταργηθεί το Κράτος του Ισραήλ. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σας».

Στην ανάρτηση περιλαμβανεται μια φωτογραφία της Χαντίντ με παλαιστινιακό μαντίλι και μάσκα. Υπενθυμίζεται ότι βίντεο και φωτογραφίες της καλλονής να φωνάζει συνθήματα μαζί με εκατοντάδες άλλους στην πορεία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες ώρες, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας