Είμαστε στο πλευρό Παλαιστινίων, Κυπρίων και Κούρδων

622

Μπορεί ο Ερντογάν να παίζει και πράγματι παίζει , διάφορα παιχνίδια στις πλάτες των Παλαιστινίων και αξιοποιεί τον ηρωικό ματοβαμμένο αγώνα τους για να υπηρετεί δικές του ηγεμονικές και επεκτατικές σκοπιμότητες στην περιοχή και ειδικά σε βάρος της χώρας μας και της Κύπρου .

Και ασφαλώς οφείλουμε να καταγγέλουμε αυτήν την υποκρισία  Ερντογάν , ο οποίος εκμεταλλεύεται την ανάγκη του Παλαιστινιακού λαού να βρεί στηρίγματα και βοήθεια , προκειμένου να εμφανίζεται ως ο μεγάλος , δήθεν ,  “ προστάτης “  των Παλαιστινίων στα μάτια των αραβικών λαών και των μουσουλμάνων όπου γής .

Αυτή η καταδίκη , όμως , των βρώμικων σχεδιασμών του Ερντογάν δεν πρέπει να μας οδηγεί και στην αποδοκιμασία της Παλαιστινιακής αντίστασης ( ! ) ή και στο να καταγράφουμε τους Παλαιστινίους ως  “όργανα” της Τουρκικής επιθετικότητας και επεκτατικότητας .

Πολύ περισσότερο η καταδίκη του Ερντογάν δεν είναι δυνατόν να μας εξωθεί στην στήριξη του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων, όπως κατά απαράδεκτο τρόπο πράττει η κυβέρνηση  του Κ. Μητσοτάκη και ακόμα πιο κυνικά οι ΗΠΑ του Μπάιντεν και η ΕΕ

Ο αγώνας και η ηρωϊκή και γεμάτη αυτοθυσία και αίμα Παλαιστινιακή αντίσταση είναι ιερές υποθέσεις . Είναι ο αγώνας για ότι πολυτιμότερο μπορεί να επιθυμεί ένας λαός : Να αποκτήσει την πατρίδα του και την ελευθερία του .

Και οι Παλαιστίνιοι τελούν υπό κατοχή . Ζούν κάτω από την στυγνή μπότα των γερακιών της Ισραήλ, τα οποία με την ωμή βία και τα όπλα συνεχίζουν να μη σέβονται τις αποφάσεις του ΟΗΕ και να καταπατούν τα παλαιστινιακά εδάφη, επεκτείνοντας τους εποικισμούς , πετώντας τα παιδιά της Παλαιστίνης στο δρόμο , στη φτώχεια και την απελπισία .

Επομένως αυτές τις ώρες ο ελληνικός λαός οφείλει σύσσωμος να στηρίξει τον αντικατοχικό αγώνα των Παλαιστινίων και να κλείσει τα αυτιά του στις διάφορες προφάσεις των φιλοϊσραηλινών κύκλων , της χώρα μας και είναι πολλοί , πού , στο όνομα του αντιτουρκικού αγώνα , μας καλούν να σταθούμε απέναντι στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και να αποδοκιμάσουμε όσους γυμνοί , ξυπόλυτοι και νηστικοί προβάλλουν τα κορμιά τους ως ασπίδα υπεράσπισης των πατρογονικών εδαφών τους .

Ζήτω ,  λοιπόν , ο αντικατοχικός αγώνας της Παλαιστίνης. Ζήτω ο αντικατοχικός αγώνας που οφείλει να κάνει και η Κύπρος. Ζήτω ο αντικατοχικός αγώναςς  που διεξάγουν και οι Κούρδοι σε Συρία , Ιράκ , Ιράν και κυρίως στην Τουρκία .

Είμαστε στο πλευρό τους !

Π.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας