Άμεση σύλληψη των πλοιοκτητών της ''Αγίας Ζώνης''. Παραίτηση Κουρουμπλή

2863

”Η θαλάσσια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό και οι πελώριες οικονομικές επιπτώσεις της από την βύθιση του πετρελαιοφόρου ”Αγία Ζώνη” και από την εγκληματική ολιγωρία κυβέρνησης, Υπουργείου Ναυτιλίας και αρμόδιων υπηρεσιών είναι ανυπολόγιστη.
Ο Παν. Κουρουμπλής, αντί να παίζει παλαιοκομματικά παιχνίδια και θέατρο με ”τα είπα- ξείπα και αλλιώς τα είπα”, οφείλει να αναλάβει ευθέως τις ευθύνες του και να παραιτηθεί αμέσως, χωρίς διαμεσολαβήσεις.
Αυτήν την ώρα πρέπει να υπάρξει άμεσα δίωξη και σύλληψη των πλοιοκτητών της ”Αγίας Ζώνης” ως φυσικών υπεύθυνων μιας τραγωδίας, η οποία προφανώς δεν οφείλεται σε πρόσκρουση ή στις κακές καιρικές συνθήκες.
Κυρίως, όμως, αυτήν την ώρα χρειάζεται άμεσο σχέδιο και πανστρατιά δυνάμεων για να περιορισθεί όσο το δυνατόν η οικολογική καταστροφή, η διάρκεια και οι επιπτώσεις της.”

1 σχόλιο

  1. Παλιε μου, απο τα καλα χρονια του ΚΚΕ 74-91, συντροφε Παναγιωτη!! Τα περι παραιτησης του Κουρουμπλη, μην επαναλαμβανεις τον κ Μητσοτακη, με απογοητευεις. Κραταω τα παρακατω που ειπες:[Αυτήν την ώρα πρέπει να υπάρξει άμεσα δίωξη και σύλληψη των πλοιοκτητών της ”Αγίας Ζώνης” ως φυσικών υπεύθυνων μιας τραγωδίας, η οποία προφανώς δεν οφείλεται σε πρόσκρουση ή στις κακές καιρικές συνθήκες.
    Κυρίως, όμως, αυτήν την ώρα χρειάζεται άμεσο σχέδιο και πανστρατιά δυνάμεων για να περιορισθεί όσο το δυνατόν η οικολογική καταστροφή, η διάρκεια και οι επιπτώσεις της.]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας