Τραμπ-Οδικός χάρτης για να τραβηχτεί ο πλανήτης μακριά από τον Γ’ ΠΠ

698

Έρχεται μάχη μέχρις εσχάτων στις ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε έναν οδικό χάρτη για να τραβήξει, όπως λέει, τον πλανήτη μακριά από τον γκρεμό του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, λέγοντας ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τις ίδιες ΗΠΑ απομακρύνοντας τους φιλοπόλεμους παγκοσμιοποιητές και μαρξιστές.

Σε ένα προεκλογικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο Truth Social με τίτλο «Αποτροπή Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου», ο Τραμπ επέκρινε την κυβέρνηση Μπάιντεν και τα μέλη του κόμματός του ότι συνέβαλαν στην κλιμάκωση των εντάσεων που έφεραν την Αμερική στο χείλος του πυρηνικού πολέμου.

«Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο από ό,τι είμαστε σήμερα υπό τον Τζο Μπάιντεν», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή σε κλίμακα ασύγκριτη στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι πυρηνικός αρμαγεδδώνας».

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αποφύγεις αυτόν τον εφιάλτη. Θα το αποφύγουμε, αλλά χρειαζόμαστε νέα ηγεσία», τόνισε.

Ο Τραμπ κάλεσε όλες τις πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης να συμφωνήσουν σε κατάπαυση του πυρός και σε ειρηνευτικές συνομιλίες για να αποφευχθεί ο «παγκόσμιος πόλεμος».

Ο 45ος πρόεδρος συνέχισε εξηγώντας ότι η αποφυγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου απαιτεί επίσης την εξάλειψη των μελών της πολεμικής μηχανής του αμερικανικού Βαθέως Κράτους.

«Επιπλέον, πρέπει επίσης να υπάρξει μια πλήρης δέσμευση για την εξάρθρωση ολόκληρου του παγκοσμιοποιητικού νεοσυντηρητικού κατεστημένου που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμική δικτατορία, εδώ μέσα στο σπίτι μας», δήλωσε ο Τραμπ.

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμυντική γραφειοκρατία, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναθεωρηθούν πλήρως. Πρέπει να βάλουμε την Αμερική Πρώτα», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε επίσης να επανεξετάσει τον ρόλο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και τον σκοπό και την αποστολή του παγκοσμιοποιητικού οργανισμού, καθώς «συνεχίζει να προσπαθεί να φέρει τον κόσμο σε σύγκρουση με μια πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία με βάση το ψέμα ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη απειλή μας».

«Αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τον δυτικό πολιτισμό σήμερα δεν είναι η Ρωσία», επεσήμανε.

«Πιθανότατα είμαστε εμείς οι ίδιοι και μερικοί από τους φρικτούς ανθρώπους που μισούν τις ΗΠΑ και μας αντιπροσωπεύουν».

Ο Τραμπ έψεξε, σε αυτή την κατεύθυνση, ‘τους «άθεους» πολιτιστικούς μαρξιστές που προωθούν την κατάργηση των συνόρων, της αστυνομίας, του κράτους δικαίου και των παραδοσιακών οικογενειών’.

«Είναι οι μαρξιστές που μας έβαλαν να γίνουμε ένα έθνος χωρίς Θεό. Και είναι η τάξη των παγκοσμιοποιητών που μας έχει κάνει απόλυτα εξαρτημένους από την Κίνα και άλλες ξένες χώρες που βασικά μας μισούν», είπε ο Τραμπ.

«Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, κρατώντας μας αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι», συνέχισε.

«Αυτές οι δυνάμεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Αμερική από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν η Ρωσία και η Κίνα. Η εξάλειψη αυτού του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι το μνημειώδες καθήκον για τον επόμενο πρόεδρο – και είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κάνει την δουλειά. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει», κατέληξε.

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στις ΗΠΑ…

Πηγή: warnews247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας