Τούρκος ΥΠΕΣ Σ.Σοϊλού-«O T.Σόρος είναι δολοφόνος-Σκοτώνει παιδιά στην Ουκρανία-Διοικεί Ευρώπη»

687

«Νοητικά καθυστερημένοι όσοι ζητούν να εγκαταλείψουμε τους S-400» λέει ο Σ.Σοϊλού

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τζορτζ Σόρος ως «δολοφόνο» και τον κατηγόρησε για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

Ο Σ.Σοϊλού τονίζει στη Sabah ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος.

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος.

Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού.

Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι όχι ο Πούτιν».

Ο Σ.Σοϊλού αναφέρθηκε και στους S-400 λέγοντας ότι όσοι πιστεύουν ότι η Τουρκία θα εγκαταλείψει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα είναι «νοητικά καθυστερημένοι». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας