Τεράστια επιτυχία Γερμανικής φρεγάτας! (Σχεδόν) κατέρριψε Αμερικάνικο drone!!!

1078

Η Γερμανική φρεγάτα “Χέσσεν” που εστάλη στην Ερυθρά για να βοηθήσει στην επιχείρηση ενάντια στους Ανσάρ Άλλαχ, ακόμη δεν έφτασε και έπιασε αμέσως δουλειά.

Εντοπίζοντας ένα αμερικάνικο drone MQ-9, το πέρασε για εχθρικό και εκτόξευσε εναντίον του δύο πυραύλους!

Οι δύο πύραυλοι λόγω δυσλειτουργίας έπεσαν στη θάλασσα χωρίς να πλήξουν το drone. Έτσι οι ΗΠΑ γλύτωσαν ζημιά 30 εκατομμυρίων.

Νεώτερες ειδήσεις λένε ότι μετά τους δύο πυραύλους που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πλήξουν το drone, η γερμανική φρεγάτα έχει ξεμείνει από πυραύλους.

Υ.Γ. 1: Υπενθυμίζουμε ότι Γερμανός βουλευτής είχε δηλώσει μέσα στη Μπούντεσταγκ ότι αν η χώρα του εμπλεκόταν σε σοβαρό πόλεμο, τα πυρομαχικά που έχει θα αρκούσαν για 2-3 μέρες.

Υ.Γ. 2: Ο Γερμανός καγκελάριος Σολτς δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλει στρατεύματα να πολεμήσουν ενάντια στη Ρωσία. Απορούμε γιατί.

Υ.Γ.3: Οι ένοπλες δυνάμεις των Ανσάρ Άλλαχ της Υεμένης έχουν πλήξει πολλά drones αυτού του τύπου. Μήπως θα έπρεπε η Γερμανία να ζητήσει από την Υεμένη να της στείλει εκπαιδευτές;

Υ.Γ.4: Κυκλοφόρησαν διαδόσεις ότι ότι ο πολιτικοθρησκευτικός ηγέτης των Ανσάρ Άλλαχ, Αμπντ ελ Μαλίκ αλ Χούθι, μετά το ατυχές συμβάν εξέδωσε αυστηρή διαταγή να ΜΗΝ πληγεί η Γερμανική φρεγάτα. “Εκκλησίες θα κλέβουμε τώρα;” φέρεται να δήλωσε, συμπληρώνοντας “δώστε τους χρόνο και θα τη βουλιάξουν μόνοι τους”. Οι διαδόσεις αυτές ελέγχονται ως ανακριβείς.

Υ.Γ. 5: Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, πρέπει να επισημάνουμε ότι η Γερμανία δεν είναι η μόνη ΝΑΤΟϊκή χώρα της οποίας το ναυτικό έχει τέτοιες αμφίβολες επιτυχίες επιτυχίες. Πριν από μια εβδομάδα, ο Βρετανός υπουργός άμυνας Μπρεντ Σαπς παραλίγο να σκοτωθεί όταν το πυρηνικό υποβρύχιο στο οποίο επέβαινε εκτόξευσε πύραυλο τύπου Τράιντεντ. Από δυσλειτουργία, ο πύραυλος έκανε στροφή και έπεσε στο νερό μερικά μέτρα από το υποβρύχιο. Οι πύραυλοι Τράιντεντ είναι το καμάρι της Βρετανικής πολεμικής βιομηχανίας. Ακόμη και όταν (συνήθως) δυσλειτουργούν, το κάνουν με εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας