Ραγιαδισμός Μεϊμαράκη: “Αν ζητηθεί από ΝΑΤΟ, θα μπούμε πρώτοι στη μάχη”!!!

1449

Έχουν ξεσαλώσει!

Εμπλέκουν κάθε μέρα, κάθε στιγμή, την Ελλάδα στον όλεθρο! Τώρα, στο έδαφος της φωτιάς που απειλεί όλη τη Μέση Ανατολή, πιστά τσιράκια των Αμερικάνων, σφιχταγκαλιασμένοι με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, έφτασαν να υπόσχονται – στο όνομα της Ελλάδας των αξιών και του πατριωτισμού! – ότι αν τους ζητηθεί από τους ιμπεριαλιστές συμμάχους τους, η Ελλάδα ως χώρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα αφήσει τον καναπέ (!) και θα μπει “πρώτη στη μάχη”!

Αυτά τα απίθανα ειπώθηκαν από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, ευρωβουλευτή του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Βαγγέλη Μειμαράκη από την Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε στάση προσοχής, λοιπόν, έναντι των ΗΠΑ και ευρωεταίρων, ,έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή:

«Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί. Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας ,τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής, να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας