Πρόσκληση σε πολιτικό μνημόσυνο για Κατερίνα Γιαννάκη, Θανάση Μπαρτζώκα, Μάξιμο Μπόλα

949

Των συντρόφων μας

ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΠΟΛΑ

Που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας

Oι φίλοι και οι σύντροφοί τους, σε συνεργασία με τις οικογένειες, θέλοντας να τους τιμήσουμε, διοργανώνουμε πολιτικό μνημόσυνο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11.00, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Καισαριανής ( Βρυούλων και Φιλαδελφείας ).

Στο δικό τους πρόσωπο, τιμάται μια γενιά αγωνιστών της αριστεράς με προσφορά χρόνων, που με την πάροδο του χρόνου, σιγά -σιγά φεύγει. Μια γενιά που κράτησε ψηλά τις αξίες και τα οράματα για τον Σοσιαλισμό, πραγματοποιώντας τις δικές της «εφόδους στον ουρανό» στον καιρό μας.

Αυτήν την αριστερά εκπροσωπούσαν οι σύντροφοί μας, την αριστερά, πού όπως λέει ο ποιητής, διακρινόταν πάντα για την ευγένεια της, που ξεχώριζε για την επιμονή στις ιδέες της, που οριοθετήθηκε για την ανιδιοτελή της προσφορά, που αγαπούσε τον τόπο και μοχθούσε για ένα καλύτερο μέλλον για τον λαό μας. Για την δική μας ταξική αριστερά, την ρηξικέλευθη και ανατρεπτική, μα πάνω απ’ όλα δημιουργική, ακόμη κι όταν αστοχούσε, για την αριστερά που επιμένει και καταγράφεται διαχρονικά στην ιστορία για την ομορφιά των ανθρώπων της.

Έφυγαν και οι τρείς τους μέσα σε συνθήκες πανδημίας, χωρίς να μπορέσουμε να τους αποχαιρετίσουμε όπως θα θέλαμε.

Με το πολιτικό μνημόσυνο, χρέος δικό μας απέναντί τους, θα μιλήσουμε γι’ αυτούς, τη δράση και τη ζωή τους, θα θυμηθούμε τους κοινούς μας αγώνες, την κοινή μας πορεία.

Οι φίλοι και σύντροφοί τους

Κίμων Αναστασιάδης

Παναγιώτης Κατίκας

Κώστας Κατσάμπης

Χρήστος Παπαδόπουλος

Βασίλης Πριμικίρης

Βασίλης Λαμπρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας