Ολοταχώς προς φιάσκο η-ερήμην Ρωσίας- ”περίφημη” διάσκεψη ειρήνης της Ελβετίας

713

“Ένας λύκος δεν παίζει στο τσίρκο”:

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα είπε ότι:
“δεν πρόκειται να πάει σε ένα επιδεικτικό πάρτι τσαγιού στην Ελβετία, που αποκαλείται αξιολύπητα “σύσκεψη κορυφής ειρήνης”

Μετά και την άρνηση της Κίνας, τώρα και η Βραζιλία, αρνείται να “νομιμοποιήσει” το σόου της Ελβετίας για σύγκληση … Διεθνούς Διάσκεψης Ειρήνης για την Ουκρανία ΧΩΡΙΣ τη συμμετοχή της Ρωσίας ή καθορισμένο πλαίσιο.

Η … απογοήτευση είναι εμφανής, μιας και τελικά τον Ιούνιο, άντε το πολύ 50 χώρες από τις 160 που προσκλήθηκαν θα συμμετέχουν*.
Ξέρετε οι … γνωστοί: οι χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ και λοιποί Αγγλοσάξωνες της συλλογικής Δύσης που θα μαζευτούν ξανά να ακούσουν τον Ζελένσκι να ζητιανεύει χρήμα, όπλα και χρόνο, και να … αναθεματίσουν όλοι μαζί ξανά τη Μόσχα!

Η Ελλάδα; Βεβαίως και πρώτη και καλύτερη!
Έχει κι ωραία … σοκολατάκια στην Ελβετία στο Bürgenstock, που θα μαζευτούν…

✔️ *Ας θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να απαγορεύσει στις χώρες του παγκόσμιου Νότου να συμμετάσχουν στη διάσκεψη στην Ελβετία:
“Είπαμε στους συναδέλφους μας (τις χώρες BRICS) ότι δεν είμαστε εναντίον και δεν θα τους απαγορεύσουμε να συμμετέχουν, όπως η Δύση προσπαθεί να τους απαγορεύσει να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε. Δεν έχουμε τέτοιους αποικιακούς και, γενικά, δικτατορικούς τρόπους, αλλά τους εξηγούμε πού παρασύρονται γενικά”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας