«Ο Ζελένσκι μεταβιβάζει την κυριαρχία Ουκρανίας στην Πολωνία», λένε οι Ρώσοι

1087
Ο Ζελένσκι μεταβιβάζει την κυριαρχία

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας πιστεύει ότι οι πολωνικές αρχές θα αναπτύξουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις σε περιοχές όπου η πιθανότητα σύγκρουσης με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας είναι ελάχιστη!

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν , είπε ότι η Βαρσοβία πιέζει σθεναρά τον Πρόεδρο της Ουκρανίας να της μεταφέρει de facto τον έλεγχο των πιο σημαντικών κρατικών λειτουργιών και θεσμών.

«Ο Ζελένσκι φαίνεται να συμφωνεί με τη μεταβίβαση της κυριαρχίας της Ουκρανίας στην Πολωνία. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του ρωσικού SVR Naryshkin, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα όνειρα των πολωνικών αρχών για την επιστροφή του “Eastern Kres” μεταφράζονται σε συγκεκριμένες ενέργειες» . λέει το μήνυμα.

Για παράδειγμα, ένα εφεδρικό κέντρο επεξεργασίας δεδομένων της Κρατικής Φορολογικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας τοποθετείται στην Πολωνία με το πρόσχημα της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων του τμήματος. Πρόσβαση σε αυτό θα παρέχεται, μεταξύ άλλων , στη SILTEC , μια εταιρεία που συνδέεται με τοπικές υπηρεσίες πληροφοριών, και στους αμερικανικούς ψηφιακούς γίγαντες Dell, IBM και Cisco.

«Το κράτος δεν είναι ιδιωτική εταιρεία και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε ότι η χούντα του Κιέβου έχει ήδη συμφωνήσει με την προσάρτηση της Ουκρανίας από την Πολωνία και της παραδίδει οικειοθελώς την κρατική κυριαρχία», κατέληξε ο Ναρίσκιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας