Μύδροι Zakharova κατά Eurovision-Έχει ξεπεράσει κάθε όργιο ή τελετουργική ιεροσυλία

587

Μόνο οι κηδείες στη Δυτ.Ευρώπη τελούνται ακόμα κανονικά είπε η Ζαχάροβα , παραπέμποντας δηκτικά στις κηδείες Γάλλων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία !   

Π.Κ.

Η κατάντια της Ευρώπης, προκάλεσε τη χλεύη της Ρωσίας που – ευτυχώς – αποκλείστηκε από ένα τραγελαφικό show….

διαγωνισμός «Eurovision» το 2024 «υπερβαίνει κάθε γιορτή ή τελετουργική ιεροσυλία» έγραψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, στο κανάλι της στο Telegram, προσθέτοντας με αυτή την έννοια ότι «οι κηδείες της Δυτικής Ευρώπης γίνονται ως συνήθως».
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, δημοσίευσε ένα βίντεο με μια ακολουθία από τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων της «Eurovision» από διάφορες χώρες στο Μάλμε, σχολιάζοντας προφανώς τις φετινές παρουσιάσεις που τα είχαν… όλα.
Από τον non binary νικητή της Ελβετίας, που επιθυμεί να αποκαλείται ως «το» προσθέτοντας ένα τρίτο… φύλο στη φύση, την σκοτεινή Bambie Thug, αλλά και τον τελείως γυμνό Φινλανδό Windows95man.
Η κατάντια της Ευρώπης, προκάλεσε τη χλεύη της Ρωσίας που – ευτυχώς – αποκλείστηκε από ένα τραγελαφικό show….

«Η Eurovision-2024 έχει ξεπεράσει κάθε όργιο, γιορτή ή τελετουργική ιεροσυλία. Οι κηδείες της Δυτικής Ευρώπης συνεχίζονται κανονικά. Χωρίς εκπλήξεις» τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Εκτός η Ρωσία από το… πανηγύρι

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision.
Την επόμενη μέρα, η Κρατική Ραδιοτηλεοπτική Εταιρεία της Ρωσίας, ο τηλεοπτικός σταθμός “Pervîi Kanal” και ο ραδιοφωνικός οίκος “Ostankino” ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την EBU.
Στο βίντεο της Zakharova εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό, το Bambie Thug, και ο Φινλανδός Windows95man.
nemo-eurovizio.jpg

To βίντεο που δημοσίευσε η Zakharova:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας