“Μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό-Ουκρανή!- Η Ρωσία δεν πρέπει να φανεί ότι νίκησε”

1425

Τουλάχιστον μέχρι τις Προεδρικές εκλογές…

Αυτό ήταν το μήνυμα της επίσκεψης του αρχηγού του Πενταγώνου Loyd Austin μαζί με κορυφαίους Αμερικανούς στρατηγούς στο Κίεβο!

Σύμφωνα με τον διοικητή της Ρωσικής κατασκοπείας Sergei Naryshkin, “Η Ουάσιγκτον απαιτεί από το καθεστώς Zelensky, ανεξάρτητα από απώλειες, να καταδείξει στην παγκόσμια κοινότητα ότι η Ρωσία δεν πρέπει να νικήσει”

Οι ΗΠΑ «συμβούλεψαν» τις ουκρανικές αρχές να προχωρήσουν σε πλήρη και γενική επιστράτευση για την αναπλήρωση του ουκρανικού στρατού που εξακολουθεί να υφίσταται μεγάλες απώλειες.
Συγκεκριμένα, υπέδειξαν στο Κίεβο:
– να αλλάξει τα όρια ηλικίας στράτευσης και να δεχθεί το εύρος 17 έως 70 ετών και
– να αυξήσει δραστικά τον αριθμό των στρατευμένων γυναικών. Σύμφωνα με δυτικούς υπολογισμούς, υπάρχουν ήδη περισσότερες από 40.000 γυναίκες που υπηρετούν στον ουκρανικό στρατό.

👆👆Για να κατανοηθεί η κατάσταση σήμερα στον ουκρανικό στρατό, θέλω να δείτε προσεκτικά αυτά τα βίντεο:
✔️ Στο πρώτο, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν μια οχυρή θέση των Ουκρανών στην Avdeevka, με έκπληξη – και οδύνη – διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς Ουκρανούς ήταν γυναίκες!

 

✔️Το δεύτερο είναι προπαγανδιστικό ουκρανικό βίντεο από … ψυχαγωγική εκδήλωση σε μια στρατιωτική μονάδα: Σημασία έχει η ηλικία των στρατευμένων αλλά και το ύφος και η διάθεση, σαν κάπως “Χάσαμε πια, γιατί πάμε στο θάνατο;”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας