Ένας 3ος Π.Πόλεμος δεν είναι παιχνίδι-Ούτε θα διεξαχθεί σε εικονική πραγματικότητα.

8374

Ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είναι παιχνίδι, ούτε θα διεξαχθεί σε μια εικονική πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα, κάθε μέρα που περνάει ΗΠΑ και ευρωπαϊκή ηγεσία επιχειρούν φαινομενικά να ανάψουν το φυτίλι ενός πολέμου που θα εξαϋλωνε τη γηραιά ήπειρο κι όχι μόνο.

Απόψε η Γερμανία επιβεβαιώνει τη γνησιότητα των συνομιλιών μεταξύ ανώτερων αξιωματούχων του γερμανικού στρατού που υπέκλεψαν οι Ρώσοι, σχετικά με σχέδια χωρών του ΝΑΤΟ (αναφέρθηκαν η Γερμανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ) για την καταστροφή ρωσικών στόχων με πυραύλους στην Κριμαία.

Αυτές οι διαρροές είναι εξαιρετικά ενοχλητικές για τη Γερμανία και το ΝΑΤΟ, διότι αποδεικνύουν τα ψέματα τους κι ότι ήδη διεξάγουν παρασκηνιακό πόλεμο κατά της Ρωσίας, η οποία όμως αν και το γνωρίζει, μέχρι τώρα έχει διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Με αυτά τα δεδομένα οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια προς άλλο ένα ηθελημένο θρίλερ, το οποίο τροφοδοτεί την αυξανόμενη πίεση και τον φόβο, που τα τελευταία χρόνια οι ηγεσίες μας, έχουν καταδικάσει τις κοινωνίες μας και μεθοδικά καλλιεργούν για την εξυπηρέτηση των μακιαβελικών σκοπών τους.Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αναρωτηθείτε γιατί το σύστημα παίζει τα ρέστα του με φόβητρο έναν πυρηνικό πόλεμο και ποιος στην τελική θα επωφεληθεί, θα διατηρήσει και θα ενισχύσει την αυταρχική εξουσία του… 

3 Σχόλια

  1. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται, με το 4ο Ράιχ να έχει ποτίσει usa, Αγγλία, Γαλλία και φυσικά Γερμανία. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί, πυρηνοκαηκαμε

  2. Ειλικρινά όσο περισσότερο προσπαθώ να καταλάβω το κόσμο τόσο περισσότερο δε θέλω να είμαι μέρος του

  3. Δυστυχώς με τους λαούς της Ευρώπης να έχουν πάθει πολιτική αποχαυνωση τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας