”Μπλόκα” και ”συλλογική εθύνη”-Μια άλλη ματιά στα γεγονότα του Ρέντη

703

Από Θερσίτης

Το μπλόκο του Ρέντη:
ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ!

Ειλικρινά έχω τρομάξει από την ΑΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ για τη σύλληψη, προσαγωγή και κράτηση σαν ΟΜΗΡΩΝ εκατοντάδων φιλάθλων από την Ελληνική Αστυνομία με εντολή και κάλυψη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Δεν ξέρω, αν το συνειδητοποιείτε, αλλά πάνω από 800 άνθρωποι κλειδώθηκαν από την Αστυνομία χωρίς να έχουν κάνει κάτι, απλά και μόνο ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ και βρέθηκαν στο γήπεδο!
Στη συνέχεια κρατούνται, οι πιο πολλοί, πλην γυναικόπαιδων, χωρίς καμμία δυνατότητα επικοινωνίας με τους δικούς τους ή δικηγόρους κι ανακρίνονται, και τρέχα- γύρευε τι τους λένε ή τους στρατολογούν σε μόνιμους ρουφιάνους, οι μανιασμένοι μπάτσοι που τους κρατάνε!

Αύριο, αν αφεθεί και ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΩΡΑ αυτή η τακτική, οι δυνάμεις καταστολής θα συλλαμβάνουν μαζικά κι αδιακρίτως και θα κρατάνε ΟΜΗΡΟΥΣ:
✔️ τους διαδηλωτές σε μια πορεία για οποιοδήποτε Χ-Ψ λόγο ή γιατί ένας προβοκάτορας μπάτσος με πολιτικά προκάλεσε κάτι, μια μολότοφ ή σπασμένη τζαμαρία,
✔️τους μαθητές, τους φοιτητές σε μια κατάληψη,
✔️τους απεργούς που περιφρουρούν την απεργία τους,
✔️ ένα χωριό ή μια γειτονιά γιατί πχ έγινε ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα,
✔️ τους θεατές μιας συναυλίας ή μιας παράστασης για Χ-Ψ αφορμή
✔️κλπ κλπ κλπ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ;

Δεν ξέρω κι ούτε με ενδιαφέρουν τα κίνητρα του Ολυμπιακού, που στην ανακοίνωσή του μίλησε για “εποχές χούντας και Ναζί” αλλά ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

Τα “μπλόκα”, η “συλλογική ευθύνη”, οι καταστροφές για εκδίκηση, η Κοκκινιά, το Δουργούτι, η Καισαριανή, τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, η Κάνδανος, ο Χορτιάτης και… και… και… είναι η ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!

👉 Και στο κάτω-κάτω, κρίμα και ξανά κρίμα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που τραυματίστηκε και ο άνθρωπος να γιάνει γρήγορα, ΑΛΛΑ αυτά είναι τα ρίσκα της δουλιάς του, γι’ αυτό τους ντύνουν σαν “ρόμποκοπ”, με ασπίδες κράνη και πανοπλίες και τους εκπαιδεύουν!

Οι άλλοι, που απλά πήγαν στο γήπεδο;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας