Απαράδεκτη τοποθέτηση ΚΚΕ-”Η επίθεση Ιράν στο Ισραήλ συνιστά επικίνδυνη πολεμική κλιμάκωση ”!!!

1545

Την ώρα που σύσσωμη η Δύση και το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο( Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ κλπ…) , μαζί και τα διαπλεκόμενα MMΕ , έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά να απειλούν και να καταγγέλλουν το Ιράν για την επίθεση -αντιποίνων στο Σιωνιστικό Ισραήλ,  Ιρανικά αντίποινα που έλαβαν χώρα Ισραήλ   , εξέπληξε και εξόργισε η απαράδεκτη τοποθέτηση του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ , αντί να καταγγείλει ως υπεύθυνους για τα Ιρανικά αντίποινα τους Σιωνιστές δολοφόνους του Ισραήλ,  οι οποίοι  έχουν καταδικάσει ένα λαό να μην έχει πατρίδα, να ζει μέσα στην πείνα και την εξαθλίωση, να υφίσταται τούτη την ώρα πρωτοφανή γενοκτονία και το Ιράν να βλέπει να δολοφονούνται στο έδαφος του αξιωματούχοι του Ιρανικού κράτους και άμαχοι, χαρακτηρίζει,  την Ιρανική αντεπίθεση-αντιποίνων ότι ”συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση , του πολέμου στη Μ.Ανατολή ,κλιμάκωση  που μπορεί να πάρει τρομακτικές διαστάσεις σε περίπτωση επίθεσης του Ισραήλ και των συμμάχων του κατά του Ιράν” !!!

Όχι, σύντροφοι του ΚΚΕ , το Ιράν δεν είναι αυτό που κλιμακώνει τον πόλεμο. Αντίθετα , το Ιράν έπραξε το αυτονόητο ! Να αμυνθεί στην Ισραηλινή θανατηφόρα θρασύτητα . Διότι αν δεν αμύνετο και μάλιστα αποτελεσματικά , τότε οι συνέπειες θα ήταν με βεβαιότητα τραγικές στην περιοχή και στον κόσμο.

Η υπεράσπιση αυτή την ώρα του Ιράν και των συμμάχων του( Ρωσία.,  Κίνα , Χεζμπολάχ , Χούθι , Συρία κλπ) αποτελεί τον μόνο δρόμο για να ανακοπεί η επιθετικότητα των ΙσραήλΗΠΑΕΕΝΑΤΟ και να εξαναγκαστούν, αν είναι δυνατόν ,  σε μια δίκαιη ειρήνη.

Και μια πρόσθετη παρατήρηση : Σταματήστε σύντροφοι  να χρησιμοποιείτε ως φάρμακο δια πάσα νόσο  τους ”ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς” . Δεν υπάρχουν ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί , όπως λέτε, στην Ερυθρά θάλασσα . Εκεί υπάρχει  ο αγώνας των Χούθι για να βοηθήσει τους Παλαιστίνιους, πιέζοντας το Ισραήλ και τη Δύση με την παρεμπόδιση  διέλευσης εμπορικών πλοίων- Ισραηλινών και Δυτικών συμφερόντων-από τους θαλάσσιους δρόμους αυτής της  περιοχής.

 Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας