Αγωνία στη Ρωσία-“Ο Kadyrov πάσχει από οξεία νεκρωτική παγκρεατίτιδα”

1058
Η εφημερίδα Novaya Gazeta επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Kadyrov και γιατρούς της Κλινικής του Κρεμλίνου
Φούντωσαν εκ νέου οι φήμες για την υγεία του Ramzan Kadyrov, κατόπιν δημοσιεύματος της εφημερίδας Novaya Gazeta, σύμφωνα με το οποίο ο τσετσένος ηγέτης πάσχει από οξεία νεκρωτική παγκρεατίτιδα.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η κατάσταση του 47χρονου Kadyrov – ο οποίος είναι πιστός στο Κρεμλίνο και τον Vladimir Putin – είναι «μη αναστρέψιμη».
Ως εκ τούτου, αναφέρει το δημοσίευμα, η Μόσχα καλείται τώρα να καταστρώσει σχέδια για το πώς θα διατηρήσει τη σταθερότητα στο Γκρόζνι «όταν ο σκληρός Τσετσένος δεν θα υπάρχει πια».
Η εφημερίδα Novaya Gazeta, την οποία ίδρυσε ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης δημοσιογράφος Dmitry Muratov, επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Kadyrov και γιατρούς της Κλινικής του Κρεμλίνου, όπου ο τσετσένος ηγέτης φέρεται να νοσηλεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο.
Εκείνη την περίοδο είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ramzan Kadyrov.
Συνεργάτες του Kadyrov είχαν δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από την επίσκεψη του τσετσένου ηγέτη σε νοσοκομείο για να δει έναν θείο του.

Η Novaya Gazeta εμφανίζεται πεπεισμένη ότι ήταν πρόσχημα για να κρατηθεί μυστική η εισαγωγή του Kadyrov και η μετέπειτα νοσηλεία του.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο κανάλι του Ramzan Kadyrov στο Telegram, εμφανίζεται ο τσετσένος ηγέτης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του στο Γκρόζνι.
Οι εικόνες που τον δείχνουν σχεδόν ακίνητο, να μιλάει αργά και προφανώς με δυσκολία, είναι απίθανο να διαλύσουν τις εικασίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας