Οι δολοφόνοι ηγέτες της ΕΕ αποφάσιζαν ”στρατόπεδα”, ενώ 100 πρόσφυγες πνίγονταν.

1607
σάμο

Την ώρα που οι δολοφόνοι ηγέτες της ΕΕ στήνανε στη Σύνοδό τους “στρατόπεδα” για τους πρόσφυγες και αποφάσιζαν σκληρότερες αστυνομεύσεις για τη μετακίνησή τους, την ίδια ώρα άλλοι 100 πρόσφυγες πνιγόντουσαν αβοήθητοι σε ένα σαπιοκάραβο στη Μεσόγειο, τροφή για τα ψάρια και την ατελείωτη παχυδερμία των πολιτισμένων του “ευρωπαϊκού ιδεώδους”.

Όλη μαζί η συμμορία των ηγετών της ΕΕ ξέχασε να αποφασίσει το παραμικρό για να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι που οι ίδιοι εξαπολύουν στον περίγυρό μας. Ξέχασαν να μιλήσουν για την αποικιοκρατική καταλήστευση που υφίστανται οι χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, ξέχασαν να προτείνουν κάτι για να σταματήσουν οι επεμβάσεις που προκαλούν “εμφυλίους” στη νότια και ανατολική ζώνη της Μεσογείου και της Αφρικής, όπως ξέχασαν να αποφασίσουν κάτι για ουσιαστική αναπτυξιακή βοήθεια στις χώρες προέλευσης των μεταναστών και προσφύγων.

Τι έχει να πει για τη βαρβαρότητα και τον κυνισμό των αποφάσεων της ΕΕ, τις οποίες ψήφισε και χαιρέτησε ο ψευτο-αριστερός και βαθύτατα μεταλλαγμένος Τσίπρας;

Περίπου 100 άνθρωποι πνίγηκαν μετά το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε πρόσφυγες ανοικτά των δυτικών ακτών της Λιβύης, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματικός της λιβυκής ακτοφυλακής.

Η ακτοφυλακή περισυνέλεξε 14 επιζώντες στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των ακτών της Τρίπολης.

Σε άλλο περιστατικό, η λιβυκή ακτοφυλακή σταμάτησε τον πλου δύο ακόμη σκαφών που μετέφεραν 200 πρόσφυγες και μετανάστες.

Η Λιβύη αποτελεί μία από τις χώρες επιβίβασης ανθρώπων που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο για να φθάσουν στην Ευρώπη. Ορισμένοι κατορθώνουν να φθάσουν στα διεθνή ύδατα, όπου μετεπιβιβάζονται σε πλοία, αλλά οι επεμβάσεις της λιβυκής ακτοφυλακής εντός των λιβυκών χωρικών υδάτων αυξάνονται. Στην περίπτωση αυτή, οι πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάζονται και πάλι στην Λιβύη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας