Η “άνοδος” της Χρυσής Αυγής και η τέλεια συνταγή της καταστροφής μας

3270
χρυσής αυγής

Σε διάφορα sites παρουσιάζονται πληροφορίες που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή να παρουσιάζει σε ορισμένους νομούς της Μακεδονίας δημοσκοπικά ποσοστά που φθάνουν το 13% και πάνω.

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο έχουν κάποια βάση τα εμφανιζόμενα αυτά ποσοστά. Αυτό, όμως, που μπορώ να πω είναι: αλίμονο για τους πολίτες και την χώρα αν έχουν.

Βεβαίως, καταλαβαίνουμε πλήρως την απόλυτη απογοήτευση και τον θυμό του ελληνικού λαού από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ. Και θα έχουν πολύ δίκιο οι πολίτες αν ξαναπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ στα παλιά αφετηριακά του ποσοστά του 3, 4, 5%!

Καταλαβαίνουμε απολύτως, επίσης, τις εθνικές ανησυχίες και ευαισθησίες των πολιτών, ιδιαίτερα στην Μακεδονία και σε πολλές ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Θα είναι, όμως, χαριστική βολή για την Ελλάδα αν θεωρήσουμε ότι τιμωρούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι τιμωρούμε όλους όσους έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο, επιλέγοντας ΝΔ ή και επιλέγοντας Χρυσή Αυγή.

Αποτελεί γελοιότητα, φαρσοκωμωδία και πολιτική ανοησία να θεωρήσουμε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, κατ’ εξοχήν θιασώτες της λιτότητας και της υποτέλειας, μπορούν να ανακόψουν την αποικιοποίηση της χώρας και την συνέχιση και κλιμάκωση της καταλήστευσης του ελληνικού λαού.

Είναι θλιβερή αυταπάτη να πιστέψει κανείς ότι Κυρ. Μητσοτάκης και ΝΔ θα στηρίξουν τον μικρομεσαίο εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο ή τους επαγγελματίες και τους αγρότες, πολύ περισσότερο τους μισθωτούς, τους άνεργους και τη νεολαία.

Αντίθετα η ΝΔ αλλά και το ΚΙΝΑΛ ακόμα και η Ένωση Κεντρώων το μόνο που θα πράξουν είναι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις τράπεζες, τις πολυεθνικές αλυσίδες και τα κοράκια των πλειστηριασμών και της λαϊκής περιουσίας, πνίγοντας τον μικρομεσαίο και επαγγελματικό χώρο.

ΝΔ σημαίνει λουκέτα στα μαγαζιά σε όλους τους εμπορικούς δρόμους και πολλαπλασιασμό των εμπορικών μεγαθήριων και των Mall.

Ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, στο εθνικό ξεπούλημά του, στην ταπείνωση, την υπαλληλία και τον εξευτελισμό της πατρίδας μας είναι, πολύ περισσότερο, αδιανόητο και τραγικό, να θεωρείται η Χρυσή Αυγή και όλα τα ακροδεξιά μορφώματα και κατασκευάσματα.

Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή συνιστά την τέλεια συνταγή για την οριστική καταστροφή της χώρας.

Ο νεοναζισμός, ο ολοκληρωτισμός, το πνίξιμο των ελευθεριών και η κατάλυση κάθε εναπομείναντος ίχνους δημοκρατίας θα σπρώξει την χώρα στα τάρταρα, την αυθαιρεσία και την αγυρτεία.

Πάντα ο ακροδεξιός ολοκληρωτισμός, ενώ κατά την άνοδο του ομνύει στα «εθνικά ιδεώδη», όταν αποκτά δύναμη όχι μόνο συμβιβάζεται με τις εγχώριες ολιγαρχίες και την ξενοκρατία αλλά και γίνεται ο πιο πειθήνιος υπηρέτης τους.

Επιτέλους να βάλουμε τέρμα στην προδοσία, τον νεοδοσιλογισμό και τον νεοραγιαδισμό.

Οι μόνες πατριωτικές λαϊκές δυνάμεις που διαθέτουν εναλλακτικό πρόγραμμα, έχουν ακλόνητη δημοκρατική προσήλωση, ικανότητα και αξιοπιστία ότι θα το εφαρμόσουν και προωθούν μια ενωτική πολιτική κατά των μνημονίων και της λιτότητας, για μια βαθιά δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία είναι κυρίως όσες δυνάμεις εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την προδοσία του και σήμερα δίνουν τιτάνια μάχη μέσα από τις γραμμές της ΛΑ.Ε για την επαναθεμελίωση της Αριστεράς και της χώρας, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας