Σαρωνικός: Ύποπτη παρακρατική οργάνωση “παίρνει τον νόμο στα χέρια της”

1234
σαρωνικός

Επικίνδυνη δραστηριότητα αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό από οργάνωση της περιοχής Σαρωνικού, που υποκαθιστά την αστυνομία, “παίρνοντας τον νόμο στα χέρια της”.

Περιπολίες, αυτόβουλοι έλεγχοι σε «ύποπτα» οχήματα, πινακίδες προειδοποίησης παρακολούθησης «κάθε ύποπτης δραστηριότητας» και άλλα παρόμοια περιλαμβάνονται στις κινήσεις «συλλόγου» με την ονομασία «Ασφαλέστερη Ζωή Ελλάδας», που «αναλαμβάνει δράση» στην περιοχή.

Μια ομάδα, δηλαδή, που παίρνει το νόμο στα χέρια της, για να «αναπτύξει το αίσθημα ασφάλειας» στην πόλη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα, η «διοίκηση» του συλλόγου, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δραστηριοποιούνται εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, ζητάει χώρο από τη δημοτική αρχή για να στεγάσει τις δραστηριότητές του. Απαντώντας, δε, ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου, δηλώνει «προβληματισμένος» για το αν ωφελεί η δράση τους!

Η συγκεκριμένη «ομάδα αυτοπροστασίας», που θυμίζει παρακρατικά μορφώματα του παρελθόντος, «αγανακτισμένους κατοίκους» που λειτούργησαν σαν θερμοκήπια για την ανάπτυξη φασιστικής και εγκληματικής δράσης, λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και πήρε άδεια από την προηγούμενη δημοτική αρχή (ΝΔ) να τοποθετήσει πινακίδες με την ένδειξη «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ».

Μάλιστα, η απαράδεκτη αυτή κίνηση τελικά μπήκε σε εφαρμογή ενώ στη διοίκηση είχε εκλεγεί η σημερινή δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε και τοποθετήθηκαν κάμποσες τέτοιες ταμπέλες μέσα και γύρω από τον οικισμό Πανοράματος Σαρωνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας