Κοροϊδεύουν και τρομοκρατούν ανεβάζοντας τεχνητά τα κρούσματα

1253
Φίλοι της Iskra σε σχόλιο που έκαναν τον κόπο

Φόβο και τρόμο έσπειραν κυβέρνηση και ΜΜΕ ( τα περισσότερα ) με τα 2.300 και βάλε κρούσματα κορωνοϊού της περασμένης Τρίτης .

Δεν μας είπαν , όμως , ότι αυτός ο πράγματι μεγάλος αριθμός κρουσμάτων ( μολύνσεις πρέπει να λέμε , κρούσματα είναι οι θάνατοι ) προήλθε από ένα πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αριθμό διεξαχθέντων τέστ , που ξεπέρασαν τις 61.000 !

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θετικότητας σε μολύνσεις ήταν της τάξης του 3,8% . ΄Ένα  ποσοστό σημαντικό , που δεν μπορεί,  όμως , να θεωρηθεί εξωφρενικό , ώστε να σημάνει συναγερμός για γενικό σιδερένιο lockdown σε όλη τη χώρα !  Και μάλιστα όταν ξέρουμε ότι τα lockdown  δεν έχουν φέρει , ούτε πρόκειται να φέρουν , τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του κορωνοϊού .

΄Όταν τις προάλλες είχαμε 848 μολύνσεις ( κρούσματα ) σε 17.000 τέστ , ο δείκτης θετικότητας ήταν 3,9% , κατά τι μεγαλύτερος από χθές Τρίτη ( 2/3 ) που είχαμε 2.300 και βάλε μολύνσεις ( κρούσματα )

Για την περίπτωση, το 848 είναι μεγαλύτερο από το 2.300, όσο και αν το τελευταίο νούμερο μοιάζει εντυπωσιακότερο.

Για τις μολύνσεις ( κρούσματα ) δεν παίζει ρόλο απλώς ο αριθμός τους ( κρουσμάτων ) αλλά το ποσοστό των μολύνσεων ( κρουσμάτων ) στον αριθμό των πραγματοποιούμενων τέστ.

Αυτό το ποσοστό, όμως, το οποίο είναι και αυτό που έχει σημασία, δεν ανακοινώνεται ευθέως κατά τις πομπώδεις απογευματινές ανακοινώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων και λοιμοξιολόγων.

Γιατί;

Αυτά δεν τα γνωρίζουν οι κατά τ΄άλλα λαλίστατοι στα κανάλια λοιμωξιολόγοι ( οι περισσότεροι ) ;

Αυτήν την αλήθεια δεν την γνωρίζει η κυβέρνηση ;

Αλλά τότε γιατί επιμένουν να κοροϊδεύουν χονδροειδώς τον ελληνικό λαό και να χρησιμοποιούν τις μολύνσεις (κρούσματα) ως  “ ασανσέρ “  και να τις ανεβοκατεβάζουν ανάλογα με τις σκοπιμότητες της συγκυρίας ;

Η απάντηση είναι μάλλον αυτονόητη .

Σταματήστε κύριοι την κοροϊδία !

Κάνετε πολύ μαζικά και στοχευμένα τέστ με σταθμισμένα δείγματα και ακολουθήστε στοχευμένα μέτρα , αντί των γενικών lockdown .

Δεν το κάνατε ένα χρόνο τώρα . Κάντε το τώρα μαζί με μια σειρά άλλων μέτρων που σας έχουν υποδειχθεί και σταματήστε να καταστρέφετε εύκολα οικονομία και κοινωνία.

Και κυρίως απευθυνθείτε έστω και τώρα παντού για εμβόλια κάτι το οποίο εγκληματικά δεν κάνατε μέχρι σήμερα στο όνομα της “ ευρωενωσιακής πειθαρχίας “ και της “ Δυτικής στρούγγας “ .

 

Παν. Λαφαζάνης   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας