Φοιτητές Πολυτεχνείου Κρήτης: Έμπρακτη αλληλεγγύη σε ευπαθείς ομάδες

285
φοιτητές

Μια υποδειγματική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης, για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αγορές και φάρμακα.

Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης οργανώνουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους σε ευπαθείς ομάδες και ταυτόχρονα καλούν σε αγώνα διεκδίκησης για τη δωρεάν παροχή των κοινωνικών αγαθών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, “Τα Χανιά, όπως και κάθε πόλη του κόσμου, βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η πανδημία του Covid-19 έχει “προσβάλει” κάθε κοινωνία, έχει χτυπήσει το κοινωνικό μας ιστό. Σε αυτήν την κατάσταση, εμείς, οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης κρίνουμε πως δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια καταπολέμησης του ιού.

Βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας, επιλέγουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για τα ψώνια σας στο σούπερ-μάρκετ και για τις αγορές σας στο φαρμακείο, μπορείτε να μας καλέσετε στα κάτωθι τηλέφωνα και θα κάνουμε εμείς για εσάς τα ψώνια σας.
Δείχνουμε αλληλεγγύη, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείο Κρήτης

Χάρης – 6986976457
Θοδωρής – 6980319985
Χρήστος – 6949488824”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας