ΤΣΙΠΡΑΣ: κοινός υπουργός υγείας για συνδιαχείριση του lockdown και συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

1709
Κοινός υπουργός υγείας
Ως «βόμβα» έσκασε η πρόταση Τσίπρα για να τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού υγείας πρόσωπο κοινής αποδοχής προφανώς για τη συνδιαχείριση με «καλύτερους» όρους του lockdown (!) και με επόμενο (ή και ταυτόχρονο) βήμα την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην αβυσσαλέα κρίση που βρίσκεται ενώπιον της χώρας.

Η πρόταση Τσίπρα δεν είναι καθόλου τυχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση αυτή εκφράζει εγχώριους και ευρωπαϊκούς, ιδιαίτερα γερμανικούς, κύκλους και έγινε μετά και από δική τους υπόδειξη για να εκφραστεί μια συναινετική πολιτική σταθερότητας στην Ελλάδα ως προϋπόθεση της ευρωπαϊκής στήριξης και βοήθειας στη χώρα στις τραγικές μέρες που έρχονται στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πολύπλευρα εκτεθειμένος και στριμωγμένος, ανταποκρίθηκε και προέβη σε αυτήν την συναινετική πρόταση, ελπίζοντας ότι χάρη στην έξωθεν βοήθεια θα διασωθεί και ο ίδιος από τις εσωκομματικές πιέσεις αλλά και τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης του και θα μπορέσει έτσι να επανέλθει εν καιρώ και αυτοδύναμος στην εξουσία.

Άλλωστε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξαν ήδη συναινετική στάση στήριξης απέναντι στο lockdown της κυβέρνησης, για το οποίο δεν έφεραν καμία αντίρρηση, παρά μόνο άσκησαν κριτική για το πως φτάσαμε στο σημερινό αναγκαίο κακό.

Το σίγουρο είναι ότι, μετά και το τελευταίο lockdown, ο τόπος καταχρεωμένος και σε βαθιά ύφεση, έχει μεταβληθεί σε κανονικό ΓερμανόΕυρωπαϊκό αποικιακό πιόνι, χωρίς μέλλον, έτοιμος επιπλέον να παραδωθεί ως προίκα και στις τουρκικές διεκδικήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας