Τρομοκρατική σύλληψη στο Χαλάνδρι φοιτητή για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

1073
σύλληψη
Δύο συνολικά οι συλλήψεις φοιτητών – Οδηγούνται στον εισαγγελέα

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση ασκήθηκε από την εισαγγελία σε βάρος του άλλου φοιτητή που συνελήφθη χθες κατά τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Πρόκειται για φοιτητή Ιατρικής, ο οποίος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ : Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

 

Ελεύθερος άνευ όρων αφέθηκε ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ μέχρι να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 22 Νοεμβρίου.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον φοιτητή για αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και της εξίβρυσης, με τον φοιτητή να αρνείται πάσα κατηγορία.

Καταγγελίες οργανώσεων αναφέρουν ότι ο φοιτητής φέρεται να ξυλοκοπήθηκε κατά την διάρκεια της προσαγωγής του από τους αστυνομικούς.

«Να καταθέσει ο αστυνομικός»

Από την πλευρά του ο φοιτητής ζητά να παραστεί ως μάρτυρας ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και υπέβαλλε την μήνυση εναντίον του.

Το δικαστήριο ανέβαλλε για την 22η Νοεμβρίου και όχι τρεις μέρες όπως συνηθίζεται στα αυτόφωρα, προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω αστυνομικός για να καταθέσει.

Ο 22χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, όπως αναφέρει η αστυνομία, καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας