Το ονοματεπώνυμο των ευθυνών και η ΝΔ

1074
μητσοτάκης

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και λέγονται Αλέξης Τσίπρας, επαναλαμβάνει συνεχώς η ΝΔ τις τελευταίες μέρες, μετά την παραίτηση του Ν. Τόσκα και τώρα την καρατόμηση των αρχηγών της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αυτό, όμως, το ονοματεπώνυμο το «ξέχασε» κυριολεκτικά ο Κυρ. Μητσοτάκης κατά την πρώτη κρίσιμη συνέντευξή του, όταν ζήτησε να παραιτηθούν οι πάντες, πλην του Αλέξη Τσίπρα.

Και το «ξέχασε» ο Κυρ. Μητσοτάκης, διότι έτρεμε στο ενδεχόμενο, όχι απίθανο τότε, να υποχρεωθεί σε παραίτηση ο Αλ. Τσίπρας, αν εδέχετο, από την πρώτη στιγμή, συνδυασμένα πυρά και επικεντρώνονταν τα βέλη των ευθυνών στο πρόσωπό του.

Χάριτας οφείλει ο Αλ. Τσίπρας στον συνέταιρό του Κυρ. Μητσοτάκη.

Μην κοιτάτε τι λέει δημοσίως ο Κυρ. Μητσοτάκης που, δήθεν, ζητάει να φύγει η κυβέρνηση και εκλογές εδώ και τώρα.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει τις εκλογές τώρα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Πρώτον, διότι θέλει να τελειώσει τις πιο «βρώμικες» δουλειές και ειδικά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή ο Τσίπρας και δεύτερον, διότι οι στημένες και πληρωμένες με «πολιτικό χρήμα» δημοσκοπήσεις μπορεί να λένε ότι θέλουνε, αλλά αυτοδυναμία της ΝΔ δεν υπάρχει και το εκλογικό σώμα είναι ρευστό και απομακρύνεται όλο και περισσότερο και από ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από ΝΔ!

Λ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας