Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη από το Politico για τα εμβόλια

2544
Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη

Σοβαρότατη καταγγελία που πρέπει να απαντηθεί άμεσα

Μία αποκαλυπτική έρευνα του Politico για το θέμα των εμβολίων, της Ευρωπαΐκής Ένωσης και των κρατών – μελών, κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη αναφορικά με την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσίευμα χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αρνητικό παράδειγμα όσον αφορά την συμφωνία με την Ευρωπαΐκή πολιτική για τα εμβόλια, αποκαλύπτοντας ότι για έναν ανεξήγητο λόγο η Ελλάδα δεν παρήγγειλε ούτε τα μισά από τα εμβόλια που δικαιούτο βάσει της συμφωνίας με την ΕΕ!

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στην ασυδοσία της Γερμανίας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές ότι κάποιες κυβερνήσεις δεν παρήγγειλαν τα εμβόλια που δικαιούντο, για να μπορέσει η Γερμανία να υπερβεί το δικό της όριο. Όπως καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα βαρύτατο κατηγορώ – έστω και με τη μορφή υπαινιγμού – για την ελληνική κυβέρνηση, ότι δηλαδή θυσίασε την υγεία των Ελλήνων προς όφελος της Γερμανίας.

Το δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στις συμφωνίες που έκανε Γερμανία εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου, συμφωνίες μάλιστα που έκανε και η Κύπρος! Την ίδια στιγμή σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαινε και κατακεραύνωνε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, που πρότεινε και η Ελλάδα να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Στην ίδια κατηγορία με την Ελλάδα, αναφέρονται η Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Με λίγα λόγια, βάσει της έρευνας του διεθνούς μέσου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατηγορείται ότι δεν άσκησε τα δικαιώματα της, προς όφελος της Γερμανίας. Θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ζωές 1 εκατομμυρίου Ελλήνων, οι οποίοι θα αργήσουν να εμβολιαστούν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Και η έρευνα αυτή του περιοδικού απαιτεί άμεση απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση, διότι μία τέτοια ενέργεια θεωρείται αδιανόητη, αν όχι εγκληματική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας