Προπονητής χωρίς ντροπή: «Δεν ήταν βιασμός, είχαμε σχέση με την 11χρονη»

1269
Προπονητής χωρίς ντροπή

Σοκάρει η ομολογία του προπονητή ιστιοπλοϊάς για την υπόθεση του βιασμού της 11χρονης αθλήτριας, καθώς μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το παιδί και δεν ήταν βιασμός. Είπε ακόμα ότι την αγαπάει και θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί.

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δραστης υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή. Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της 11χρονης τότε αθλήτριας.

Πηγή: tvxs.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας