Πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες ολοκλήρωσαν το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ

1568
πολιτικές
Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της μονοπωλιακής, υπερκερδοφόρας και δυναμικής δημόσιας ενεργειακής επιχείρησης του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ) στην ξένη κοινοπραξία “SENFLUGA”, η οποία απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα ενεργειακά αρπακτικά της Ευρώπης, τις εταιρείες Snam S.p.A., Enagás Internacional S.L.U. και Fluxys S.A.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

Ο Παν. Λαφαζάνης σχετικά με το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ»

«Καταγγέλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ολοκλήρωση του εθνικού εγκλήματος ξεπουλήματος του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ).

Μόνο πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες, υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και ξένων κέντρων και πολιτικοί που έχουν βαλθεί να ενταφιάσουν κάθε έννοια εθνικής υπόστασης, δημοσίου συμφέροντος, αναπτυξιακής δυναμικής και ανθρώπινων εργασιακών σχέσεων, θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα πωλήσουν και μάλιστα κοψοχρονιά, έναντι του ευτελούς τιμήματος των 535 εκατ. ευρώ για το 66%, μια δημόσια, στρατηγική, μονοπωλιακή, υπερκερδοφόρα και δυναμική ενεργειακή εταιρεία κρίσιμη και για την ασφάλεια της χώρας.

Δεν προξενεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι μνημονιακοί δορυφόροι τους κοκορομαχούν και αλληλοϋβρίζονται καθημερινά, χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, σε ένα αγώνα για τις καρέκλες της εξουσίας και τα προνόμιά τους, δεν εκδηλώνουν καμμιά διαφωνία, αντίθετα συμφωνούν και ομονοούν, για το ξεπούλημα των δημόσιων στρατηγικών κλάδων και του εθνικού πλούτου, όπως στην περίπτωση μας για το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ.

Η ευρεία συναίνεση σήμερα στον κατεστημένο πολιτικό χώρο και στα μέσα ενημέρωσης μπορεί να ρίχνει σκοτεινό πέπλο σιωπής και να διευκολύνει την εγκληματική εκποίηση του ΔΕΣΦΑ.

Αυτό, όμως, συνιστά μια πολύ προσωρινή κατάσταση.

Ας μην θεωρούν οι πολιτικοί δήμιοι και εκτελεστές της χώρας, των δικαιωμάτων και των προοπτικών της ότι θα γλιτώσουν τις πολιτικές και κυρίως τις ποινικές ευθύνες τους που βοούν.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα και καμμιά εξουσιοδότηση ΤσίπραςΔραγασάκηςΤσακαλώτος και Σταθάκης να ξεπουλούν την προσοδοφόρα δημόσια ενεργειακή περιουσία της χώρας, η οποία κτίσθηκε με τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού.

Γρήγορα, η βέβαιη ανατροπή στην ελληνική αποικία θα κάτσει στο σκαμνί τους ενόχους και συνενόχους του ξεπουλήματος της Ελλάδας και η τιμωρία τους θα είναι πολύ σκληρή και παραδειγματική, ανάλογη των καταστρεπτικών πράξεών τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας