Ουκρανία: Τριετής απαγόρευση εισόδου σε κορυφαίο σύμβουλο του Τζ. Κόρμπιν!

546
κόρμπιν

Οι υπηρεσίες ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU) απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα του Άντριου Μούρεϊ που είναι σημαντικός πολιτικός σύμβουλος του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Η απαγόρευση εισόδου ισχύει για μία τριετία και για αποφασίστηκε για «λόγους ασφάλειας», σύμφωνα με αναφορά των βρετανικών ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή της SBU.

Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί τον Ιούνιο.

«Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο σε εμάς να απαγορεύουμε σε κάποιον να εισέλθει στην χώρα μας. Ειδικότερα, όταν αυτός είναι Βρετανός. Δεν πρόκειται για ένα βήμα που το κάνουμε ανάλαφρα και σημαίνει ότι ο ίδιος, θεωρείται ως μία εν δυνάμει απειλή για την εθνική μας ασφάλεια», φέρεται να δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφάλειας στην εφημερίδα «The Daily Mail».

Προφανώς ο Τζέρεμι Κόρμπιν και το επιτελείο του πληρώνουν την ισορροπημένη στάση που κράτησαν και την αντίθεσή τους στην επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας από τις χώρες της Δύσης για μια σειρά ζητημάτων (κατάσταση στο Ντονμπάς, Κριμαία, υπόθεση Σκριπάλ). Γίνεται επίσης φανερό ότι οι αρχές ασφαλείας της Ουκρανίας λαμβάνουν τις αποφάσεις τους κάτω από τις απευθείας υποδείξεις των μυστικών υπηρεσιών των δυτικών χωρών, με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας