Ντροπή για Τσίπρα-Δραγασάκη: Δίνουν την χαριστική βολή στις πρώτες κατοικίες

1182
Λαφαζάνης
Ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, μίλησε στο bankingnews.gr και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Σκληρή γλώσσα για τους πρώην συντρόφους του χρησιμοποιεί ο γραμματέας της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή την κατάργηση ακόμη και του διάτρητου νόμου Κατσέλη, από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίζει ότι είναι ντροπή για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αφού υπέκυψαν στις πιέσεις των πιστωτών και των τραπεζιτών προχωρώντας στην κατάργηση και αυτού του ανεπαρκέστατου για την προστασία της πρώτης κατοικίας νόμου Κατσέλη, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο επί Γ. Παπανδρέου το 2010 και στη συνέχεια «απογυμνώθηκε» από τις επόμενες κυβερνήσεις για να φθάσουμε στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που τον καταργεί.

Με αυτή την πρωτοβουλία της, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δίνει τη χαριστική βολή στα φτωχά και λαϊκά νοικοκυριά αφού ανοίγει το δρόμο για γενικευμένη αρπαγή της πρώτης κατοικίας χωρίς κανένα φραγμό και δισταγμό.

Η κατάργηση του έστω και διάτρητου ν. Κατσέλη θα γίνει εφιάλτης για τα νοικοκυριά με συνέπεια να χάσουν τα σπίτια τους από τα Fund τα οποία περιμένουν να βγάλουν κέρδη από τους βιοπαλαιστές της ζωής, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα για την χρεοκοπία της χώρας.

Η Ελλάδα τους επόμενους μήνες θα επιστρέψει στην κατοχή, όπου χάνονταν σπίτια για ένα κομμάτι ψωμί.

Ο γραμματέας της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης λέει ότι πρέπει να εφαρμοσθεί η δική τους πρόταση που προβλέπει την διαγραφή στεγαστικών δανείων που δεν μπορούν να αποπληρωθούν και συνδέονται με πρώτη κατοικία και την ευρεία σεισάχθεια των ιδιωτικών χρεών.

Υποστηρίζει ότι καθημερινά επισκέπτονται τα γραφεία της ΛΑ.Ε άνθρωποι που μας λένε ότι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, αφού λαμβάνουν  επιστολές για επικείμενο πλειστηριασμό.

Μας περιγράφουν τη δυστυχία τους, επισημαίνει ο ΠανΛαφαζάνης όπως και τα δεινά που ζουν και θα ζήσουν κατά χιλιάδες τους επόμενους μήνες … ελέω κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παν. Λαφαζάνης εκτιμά ότι οι κάλπες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι γρίφος με τις δημοσκοπήσεις να αντιπροσωπεύουν  μια …τρύπα στο νερό.

Προτρέπει τους πολίτες να μην επιλέξουν την αποχή διότι έτσι θα στηρίξουν τους δήμιους τους, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ενώ το πολιτικό κατεστημένο «κάθεται» πάνω σε ένα κοινωνικό «ναρκοπέδιο» το οποίο ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να εκραγεί.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας