Να ακυρωθούν τώρα τα φετινά τέλη κυκλοφορίας

1497
Να ακυρωθούν τώρα τα φετινά τέλη κυκλοφορίας

Είναι αδιανόητο με απανωτά lockdown τα οποία γίνονται όλο και πιο σκληρά, με συνεχείς απαγορεύσεις κυκλοφορίας και κλειστούς στην ουσία τους εθνικούς δρόμους για τους πολίτες, να έρχεται το κράτος και να επιμένει να εισπράξει τα τσουχτερά και υπερφουσκωμένα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία έτσι και αλλιώς είναι απαράδεκτα και αποτελούν ένα αδικαιολόγητο χαράτσι με το οποίο οι πολίτες «ξαναπληρώνουν» το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι τους.

Πολύ περισσότερο είναι εντελώς απαράδεκτο να πληρωθούν ειδικά για φέτος τα τέλη κυκλοφορίας όταν η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία λόγω οικονομικής κρίσης και πανδημίας έχει υποστεί τεράστια μείωση εισοδήματος, ενώ μεγάλα τμήματα του πληθυσμού γνωρίζουν στην κυριολεξία καταστάσεις φτωχοποίησης και εξαθλίωσης, έχοντας περιπέσει στην ανεργία και στα λουκέτα των μικρών επιχειρήσεων τους.

Εκτός και αν το κράτος επιμένοντας στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας δεν θέλει να εισπράξει μαζικά χρήματα αλλά την μαζική ψηφιακή «κατάθεση» πινακίδων, πράγμα από το οποίο ελπίζει ίσως ότι με τα πανύψηλα πρόστιμα που θα επιβληθούν σε αυτούς που θα κυκλοφορήσουν παράνομα τα αυτοκίνητα τους θα αντικαταστήσει τις απώλειες.

Αυτό το κράτος, όμως, και η κυβέρνηση που το διευθύνει όχι μόνο δεν έχουν καμία λογική αλλά αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικό τύραννο της κοινωνίας που δεν έχει κανένα άλλο στόχο παρά να κατασπαράσσει τους πολίτες της! Έλεος!

Ακυρώστε, κύριοι της κυβέρνησης, τώρα τα τέλη κυκλοφορίας.

 

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας