Λαφαζάνης: Η Ασφάλεια με παρακολουθούσε, με μαγνητοφωνούσε και με βιντεοσκοπούσε

4454
λαφαζάνης

Με τίτλο «Διώχθηκα επί Χούντας και τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ», o Γιώργος Κατσίγιαννης παρουσιάζει στα «Παραπολιτικά» του Σαββάτου (29/9) ρεπορτάζ από την δίωξη του Παν. Λαφαζάνη και την συνομιλία που είχε μαζί του.

Ο Παν. Λαφαζάνης αποκάλυψε στον Γιώργο Κατσίγιαννη ότι η Ασφάλεια παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις κινητοποιήσεις της ΛΑ.Ε., ιδιαίτερα τις κινητοποιήσεις της ενάντια στους πλειστηριασμούς και πρώτα απ’ όλα συστηματικά παρακολουθούσε, μαγνητοφωνούσε και βιντεοσκοπούσε τον ίδιο τον Παν. Λαφαζάνη, με στόχο όχι μόνο να γνωρίζει τις κινήσεις του αλλά και για να «στοιχειοθετήσει» κατηγορίες σε βάρος του.

Οι μέθοδοι παρακολούθησης της Ασφάλειας με εντολές της κυβέρνησης αναπαράγουν τα χειρότερα χρόνια της αντικομμουνιστικής μετεμφυλιακής Ελλάδας και μάλιστα με πιο επικίνδυνη μορφή, αφού τώρα η Ασφάλεια είναι εξοπλισμένη με πολύ πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και πολύ πιο αποτελεσματικά στον έλεγχο και την επιτήρηση.

Οι επισημάνσεις του Παν. Λαφαζάνη αποδεικνύονται από τις δικογραφίες που έχουν κατασκευαστεί σε βάρος των αγωνιστών και του ίδιου του Παν. Λαφαζάνη, δικογραφίες που βρίθουν από μονταρισμένες μαγνητοφωνήσεις, μαρτυρίες παρακολουθήσεων και βιντεοσκοπήσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκαν με την άδεια εισαγγελέα!

Η δημοκρατία που μετατρέπει το “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ“, η δημοκρατία των ΜΑΤ, των γκλοπ, του χημικού πολέμου, των παρακολουθήσεων και των βιντεοσκοπικών καταγραφών από ΕΥΠ και Ασφάλεια νόμιμων κομμάτων και των νόμιμων ηγετών και στελεχών τους είναι εδώ και δίνει στην Ελλάδα όψεις δημοκρατίας αλά Τουρκία.

Μιας διάτρητης δημοκρατίας, για την οποία δεν λέει κανένας από το καθεστώς τίποτα, γιατί απλώς δεν ενοχλεί την Γερμανο-αμερικανοκρατία στην χώρα αλλά την θωρακίζει.

Ή έτσι νομίζουν!

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας