Λαφαζάνης: Επαναφορά επιδόματος 360€ στους ομογενείς από πρώην ΕΣΣΔ (ρωσικά)

1762
ΕΣΣΔ

Ο Παν. Λαφαζάνης και αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε πραγματοποίησαν πολλές επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους ομογενών και προερχόμενων από την πρώην ΕΣΣΔ πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε στους ομογενείς και τους πολίτες από την πρώην ΕΣΣΔ ότι η Λαϊκή Ενότητα και οι συνεργαζόμενες μαζί της δυνάμεις (Κόμμα των Πειρατών και ΑΛ.ΑΝΥ.Α) υποστηρίζουν πλήρως τα δικαιώματα τους στην Ελλάδα και τάσσονται εναντίον οποιονδήποτε διακρίσεων και συμπεριφορών σε βάρος τους, ενώ στηρίζουν ένα σχέδιο μέτρων για την αποκατάσταση τους στην χώρα μας και την αναβάθμιση της θέσης τους στην Ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε ότι:

Πρώτον: Η ΛΑ.Ε υποστηρίζει την άμεση επαναφορά στους υπερήλικες ομογενείς από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ του μηνιαίου επιδόματος των 360 ευρώ το μήνα, ως στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης και επιβίωσης αυτών των συμπατριωτών μας.

Δεύτερον: Η ΛΑ.Ε υποστηρίζει την επίλυση του βασανιστικού προβλήματος των στεγαστικών δανείων που έχουν δοθεί στους ομογενείς.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ένα πολύ γενναίο κούρεμα των δανείων αυτών και εξίσου πολύ γενναίες μακροχρόνιες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου, ενώ προτείνει την πλήρη διαγραφή αυτών των χρεών για όσους από τους ομογενείς είναι ιδιαίτερα φτωχοί.

Η οριστική επίλυση του προβλήματος των στεγαστικών δανείων προς τους ομογενείς της πρώην ΕΣΣΔ θα είναι όχι μόνο ανάσα για όλο αυτόν τον κόσμο αλλά και ένα ουσιαστικό μέτρο ανάπτυξης για την χώρα μας.

Τρίτον: Η ΛΑ.Ε υποστηρίζει πλήρως την ανάγκη απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους ομογενείς παλλινοστήσαντες στην πατρίδα μας, πολύ περισσότερο που η χώρα μας αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα.

Τέταρτον: Η ΛΑ.Ε πρωτοστατεί στις προσπάθειες  για την ανάπτυξη στρατηγικών σχέσεων φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία, πράγμα που θα βοηθήσει σημαντικά τις δύο χώρες, τους δύο λαούς και ειδικότερα τους ομογενείς και προερχόμενους από πρώην ΕΣΣΔ, που ζουν στην χώρα μας

Η Λαϊκή Ενότητα στο πλαίσιο της προσπάθειας της να στηρίξει τα παραπάνω δικαιώματα των ομογενών και προερχόμενων από την ΕΣΣΔ αποδέχθηκε με χαρά την υποψηφιότητα δύο ομογενών από την Ουκρανία:

Του Σέργιου Ελευθεριάδη (Βλέπε εδώ) και της Ναταλίας Σαπάροβα Αμανίδου (βλέπε εδώ).

Στην συνέχεια παραθέτουμε video με παρέμβαση υπέρ του επιδόματος των 360 ευρώ για τους ομογενείς από τον Παναγ. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε και το ίδιο video ακολουθεί στα ρωσικά από τον Σέργιο Ελευθεριάδη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας