Συνάντηση Λαφαζάνη με Σέργιο Ελευθεριάδη υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΛΑ.Ε

2035
σέργιο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) με τον Σέργιο Ελευθεριάδη γιατρό, ομογενή από το Ντονέτσκ της Ουκρανίας, αγωνιστή στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και τον ίδιο να παλεύει να σώσει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό τράπεζας.

Ο Παν. Λαφαζάνης ευχαρίστησε τον Σέργιο Ελευθεριάδη για την αποδοχή της πρότασης να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε – Μέτωπο Ανατροπής και να αγωνισθεί μαζί μας για τα δικαιώματα των πολιτών, ομογενών ή μη, που κατάγονται από τις χώρες της πρώην ΕΕΣΔ και διαμένουν στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Σέργιος Ελευθεριάδης υπογράμμισε ότι αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση, γιατί έχει εκτιμήσει τους μέχρι τώρα αγώνες της ΛΑ.Ε για τα δικαιώματα των προερχόμενων από την πρώην ΕΣΣΔ, τους αγώνες της για να σωθούν σπίτια και λαϊκές περιουσίες από άδικους πλειστηριασμούς, τις προσπάθειες και τους αγώνες, επίσης της ΛΑ.Ε για την ελληνορωσική φιλία και για μια Ελλάδα δημοκρατική, ανεξάρτητη, δίκαιη και προοδευτική στο δρόμο της ανασυγκρότησης και της ανάπτυξης.

Ο Σέργιος Ελευθεριάδης τόνισε επίσης ότι θα αγωνισθεί δίπλα στην ΛΑ.Ε για να πάρουν το επίδομα των 360 ευρώ οι υπερήλικες ομογενείς που έχουν παλλινοστήσει στην χώρα μας, το οποίο τους έκοψαν Σαμαράς και Τσίπρας.

Όπως, επίσης, θα αγωνισθεί μαζί με την ΛΑ.Ε για γενναίες ρυθμίσεις, έως διαγραφές, των στεγαστικών δανείων για τους φτωχούς ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ καθώς και για την απόδοση ιθαγένειας στους παλιννοστήσαντες που ταλαιπωρούνται άδικα και αναίτια από ανάλγητες κυβερνήσεις.

Τέλος ο Σέργιος Ελευθεριάδης τόνισε πως η ισχυροποίηση της ΛΑ.Ε στην Ευρωβουλή και την Βουλή είναι το καλύτερο πολιτικό όπλο για να έχουν φωνή όλοι οι ομογενείς που παλιννόστησαν στην πατρίδα.

Στη συνέχεια παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό του Σέργιου Ελευθεριάδη

Γεννήθηκε το 192 στο Ντονιέτσκ της Ουκρανίας.

Τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Ντονέτσκ το 1986.

Δούλεψε Ιατρός και προϊστάμενος στο Κρατικό Νοσοκομείο της περιοχής.

Ήρθε στην Ελλάδα το 2008 και ασκεί το επάγγελμα του οστεοπαθητικού γιατρού.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Μετέχει στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών μέσα από το οποίο αγωνίζεται για να διασώσει και το δικό του σπίτι από την αγριότητα των τραπεζών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας