Καταγγελίες Τριανταφυλλόπουλου για το τι έγινε στην ταβέρνα με τον Βασιλακόπουλο

1690

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε δυο tweets για το γεγονός που Προπηλάκισαν και διώξαν κακήν κακώς τον Βασιλακόπουλο από την ταβέρνα!
Αν τα πράγματα εγιναν όπως τα αναφέρει, πρόκειται για Βόμβα!!

Στο πρώτο tweet του γράφει:

«Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχίδια;Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!»

Το τραπέζι στην ενλόγω ταβέρνα είχε κλειστεί από την γνωστή φαρμακοβιομηχανία, η οποία είχε διαβεβαιώσει τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας ότι η παρέα των γιατρών έχουν εμβολιαστεί και δε χρειάζεται να ελεγχθούν.

Και συνεχίζει με δεύτερο tweet:

«Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλαδα τι συνέβη στην ταβερνα του Ζιώγα.Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά απο δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κορη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι!Ελεεινέ!»

Ο Ίδιος ο Βασιλακόπουλος  ανέφερε στο MEGA ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

«μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, αλλά και του συναδέλφου που προσπάθησε να με προστατεύσει και με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιος του, ανέφερε στο MEGA

Πηγή: macedonianet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας