Ψεύτες-εγκληματίες!-Έξωση αύριο από πρώτη κατοικία σε 70-χρονο στον Ασπρόπυργο

1880
Ψεύτες-εγκληματίες!-Έξωση αύριο

Οι δικαστικοί κλητήρες πάνε αύριο για να πετάξουν στο δρόμο (έξωση) τον 70-χρονο Γιώργο Αβρα… από την πρώτη κατοικία του στον Ασπρόπυργο.

Στο σπίτι του Γιώργου Αβρα….., ο οποίος δεν έχει ούτε σύνταξη, μένει και η οικογένεια τού γιου του με δύο μικρά παιδιά.

Ήδη οι δικαστικοί κλητήρες έχουν βγάλει τα μισά πράγματά του από το σπίτι του στο δρόμο και ζητάνε από τον δυστυχή ηλικιωμένο να τους παραδώσει τα κλειδιά και να βγάλουν και τα άλλα μισά έπιπλά του  παρασκευιάτικα.

Η ειρωνεία είναι ότι η κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης και της τραπεζικής ληστείας, ισχυρίζεται με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις ότι αυτήν την περίοδο δεν γίνονται πλειστηριασμοί και φυσικά ούτε εξώσεις!

Το πιο τραγικό όμως αποτελεί το γεγονός ότι το “κόκκινο δάνειο” του Γιώργου Αβρα…. ανήκε στην Alpha Bank, η οποία το πούλησε, στο πλαίσιο πακέτου “κόκκινων” δανείων, με εγγύηση χρήματα του Δημοσίου στη βάση του Σχεδίου Ηρακλής, για ένα κομμάτι ψωμί στο κερδοσκοπικό fund, Galaxy, με έδρα το Δουβλίνο.

Το τελευταίο διεκδικούσε το δάνειο στο ακέραιο από τον Γιώργο Αβρα… και επειδή ο τελευταίος αδυνατούσε να αποπληρώνει τις δόσεις, προέβη σε πλειστηριασμό, ο οποίος  κατακυρώθηκε στην Alpha Επενδυτική, τη μόνη που έκανε προσφορά και με τίμημα την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού πλέον ένα ευρώ!!!

Αυτό σημαίνει ότι σε βάρος της πρώτης κατοικίας του Γιώργου Αβρα… παίχτηκε ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι.

Η Alpha Bank  εκποίησε κοψοχρονιά το δάνειο στο fund Galaxy, το οποίο όπως φαίνεται είναι θυγατρικό της fund και το τελευταίο εκπλειστηρίασε το υποθηκευμένο ακίνητο στη θυγατρική τής Alpha, την Alpha επενδυτική!

Το “στημένο” παιχνίδι και η “συμπαιγνία” ολοκληρώθηκαν με την κυβέρνηση, το κράτος και τις ελεγκτικές υπηρεσίες να κάνουν τον “ψόφιο κοριό”!

Η αυριανή έξωση όμως δεν πρέπει να ολοκληρωθεί και να βρει στο πόδι όλη τη γειτονιά για να τη ματαιώσει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Η υπόθεση αυτή δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας