Γερμανία: Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ αγόρασαν 12.000 χάρτινα ομοιώματά τους

484
οπαδοί

Η Bundesliga ξαναρχίζει το Σαββατοκύριακο και οι οπαδοί των «πουλαριών» έχουν προετοιμαστεί για το γεγονός πως οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι αγώνες της γερμανικής Bundesliga, που επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο δυο μήνες μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού, μπορεί να μην έχουν θεατές, αλλά οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ βρήκαν τον τρόπο να πάνε στο «Borussia Park».

Περισσότεροι από 12.000 φίλοι των «πουλαριών» έχουν παραγγείλει τα ομοιώματα τους φτιαγμένα από χαρτόνι, ώστε να τοποθετηθούν στις εξέδρες και να δίνουν μια ψευδαίσθηση έδρας στους γηπεδούχους.

Μέσω της ιστοσελίδας www.seidabei-trotzdem.de όποιος φίλος της ομάδας θέλει, μπορεί να παραγγείλει το δικό του ομοίωμα από χαρτόνι, ενώ παράλληλα τα χρήματα (18,5 ευρώ) πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής του Μενχενγκλάντμπαχ.

Ο εκπρόσωπος των οπαδών στον σύλλογο, Τόμας Βάινμαν, δήλωσε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου, παρότι βέβαια σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 54.000 θέσεων οι 12.000 ίσως να μην μοιάζουν πολλές.

​Η Γκλάντμπαχ στην επανέναρξη της Bundesliga αγωνίζεται το Σάββατο εκτός έδρας με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας