Βροχή δικαστικές διώξεις κατά Λαφαζάνη και φίμωση της ιστοσελίδας του, Iskra!

1450
Βροχή Δικαστικές διώξεις κατά Λαφαζάνη

Βροχή οι δίκες κατά Λαφαζάνη για τους αγώνες του για τη διάσωση πρώτων κατοικιών και μικρομεσαίας ακίνητης περιουσίας. Ο ίδιος λέει ότι έχει χάσει τον λογαριασμό αυτών των δικών! Αύριο Πέμπτη, 16/9, ο Λαφαζάνης θα κάτσει στο εδώλιο με άλλους δώδεκα συναγωνιστές του και με κατηγορίες το μισό ποινικό κώδικα. Του έχει σταλεί, επίσης κλήση και για άλλη δίκη με τις ίδιες κατηγορίες, επίσης, για παρεμπόδιση πλειστηριασμών, δίκη που έχει προγραμματισθεί για τις 23 του επόμενου μήνος! Τα αφεντικά τρελάθηκαν!

Την ίδια ώρα το Facebook, με “χαφιεδισμό” των ”Ellinika Hoaxes”, έχει φιμώσει την Iskra για δήθεν fake news, πράγμα που το ακούνε οι ασχολούμενοι στοιχειωδώς με την πολιτική έλληνες πολίτες και σκάνε κοροϊδευτικά στα γέλια.

Μας περνάνε φαίνεται για ηλίθιους οι πρωτεργάτες των fake news, όπου όλη, σχεδόν, η ειδησεογραφία τους είναι βασισμένη στο ψεύδος και την παραπλάνηση, ώστε να κατηγορούν την Iskra για fake προπαγάνδα!

Αυτό που τους ενόχλησε, φυσικά, δεν είναι τα fake τάχα της Iskra αλλά το γεγονός ότι η Iskra, μια μη εμπορική ιστοσελίδα, που στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσπάθεια μιας χούφτας και λιγότερων, συνεργατών, είχε ξεπεράσει τα 1,5εκ. views το μήνα στο facebook και τραβούσε προς νέα ύψη. Έπρεπε λοιπόν να ανακοπεί το άλμα στην αναγνωσιμότητά της και την φίμωσαν!

Το ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι: Γιατί τόσο μένος κατά Λαφαζάνη;

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί ο Λαφαζάνης είναι ενοχλητικός! Πολύ ενοχλητικός! Τόσο μάλιστα ενοχλητικός που είναι ικανός ο ίδιος και ομοϊδεάτες συνεργάτες του για το χειρότερο σε βάρος των θρασύδειλων κλειδοκρατόρων, που βλέπουν την εξουσία τους να γίνεται όλο και πιο εύθραυστη και μισητή. Και το χειρότερο γι’ αυτούς δεν είναι μόνο να χάσουν την δυσώδη, διεφθαρμένη και πνιγμένη στο άδικο εξουσία τους αλλά και να καθίσουν στο εδώλιο ενός έκτακτου ειδικού δικαστηρίου για τα φρικτά εγκλήματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας