Αντίσταση μέχρι τέλους στην τραπεζική αθλιότητα

μαρτίου

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η νεομνημονιακή Κυβέρνηση ΣύριζαΑνελ τα έχει δώσει όλα στις συστημικές Τράπεζες με πρωτεργάτη το Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος ( κατ΄ονομα βέβαια) κ. . Με αυτό το σημείωμα η προσπάθεια μου είναι να δώσω την προσωπική μου εμπειρία στη μάχη με τις Τράπεζες καθώς και χρήσιμες πληροφορίες που ίσως φανούν αναγκαίες στον οποιονδήποτε φίλο και σύντροφο.
Θέλω να στείλω επίσης ένα μήνυμα Ελπίδας και ανάτασης σε όλους τους πατριώτες μας που βιώνουν την εφαρμογή της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερηςνεοσυντηρητικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ πού με την εφαρμογή των μνημονίων πλήττονται βάναυσα .
Άρχισαν τα όργανα να κτυπούν και έρχεται η σειρά τους δηλ. οι τράπεζες να λογοδοτήσουν για τις παράνομες πράξεις τους και αυθαιρεσίες τους στη Δικαιοσύνη ,εφόσον η τελευταία σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Υποφαινόμενος μετά την δέσμευση τού λογαριασμού μου από την Τράπεζα Αττικής διαμαρτυρήθηκα γραπτώς στη εν λόγω Τράπεζα με τα παρακάτω βασικά επιχειρήματα τα οποία συνέλεξα με προσωπική έρευνα καθώς και την βοήθεια κάποιων φίλων Νομικών ήτοι:
1. Συμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ και συγκεκριμένα οι υπ΄αριθμ.4173/2014 και 4618/2014 και 1260/2015
2. Δ’ Τμήμα και 3316/2014 ολομέλειας που ρητά ορίζουν ότι οι διατάξεις των άρθρων 30 παρ. 5 του Ν.3296/2004
Και 48 του Ν. 3691/2008 αντίκεινται στα άρθρα 5 παρ.1, 17 παρ. 1, 25 και 1 Σ. και 1 του πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου ΕΣΔΑ και ως εκ τούτου είναι αντισυνταγματικές οι δε δυσμενείς ατομικές διοικητικές πράξεις και αποφάσεις, εντάλματα ΣΔΟΕ και άλλων οικονομικών Υπηρεσιών με τις οποίες κατάσχονται λογαριασμοί είναι ακυρωτέες. Οι αποφάσεις αυτές ισχύουν έναντι πάντων δηλ. κάθε φορολογούμενος μπορεί να τις επικαλεστεί στη δική του υπόθεση άρθρα 95 παρ. 5 Σ. και 105. Πέραν δε της ακυρότητας της εν λόγω πράξης, στην οποία παρανόμως προβήκατε, έχετε παραβιάσει την από κοινού Σύμβαση ανοίγματος καταθετικού λογαριασμού που συνάψαμε και στην οποία ρητά αναφέρεται το τραπεζικό απόρρητο πως δεν δύναται να κοινοποιήσετε σε τρίτους προσωπικά οικονομικά μου στοιχεία πλην της περιπτώσεως ξεπλύματος μαύρου χρήματος ή προϊόντων εγκληματικών ενεργειών και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ΝΔ 1059/1971 και όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 1858/89 και 2214/1994 περί του απορρήτου των τραπεζικών καταθέσεων και τραπεζικών συναλλαγών.
Παρόλα αυτά εσείς προβήκατε σε υπεξαίρεση χρήματος από τον εν λόγω λογαριασμό δίχως καμία εντολή δική μου και δίχως καμία ενημέρωση επί της πράξεως αυτής. Το ποσό το οποίο υπεξαιρέσατε να αποδώσετε στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( το ίδιο είχατε κάνει και πέρυσι Μάιος 2016 από την μισθοδοσία μου) και η οποία σύμφωνα με το Ν.4389/16 και ΦΕΚ 94Α/27-5-2016 δεν είχε καμία νομική προσωπικότητα ήτοι σημαίνει πως δεν μπορεί να προβεί σε καμία έννομη πράξη, πόσο μάλλον δε σε υπεξαίρεση τραπεζικών λογαριασμών. Ο εν λόγω φορέας μπορεί να χαρακτηριστεί ως σύσταση συμμορίας και η τράπεζά σας συνεργαζόμενη με αυτήν.
Μετά τα παραπάνω και με την άνευ επιχειρημάτων απάντηση της Τράπεζας τα κατέθεσα όλα στον Εισαγγελέα πρωτοδικών για την διερεύνηση της υπόθεσης….. και εδώ είναι τα σπουδαία, διέταξε Προκαταρκτική εξέταση. Στις 4/10/2017 κατέθεσα όλα μου τα στοιχεία πού νομίζω κατά την ταπεινή μου γνώμη καταδεικνύουν κατάφωρα όλες τις παρανομίες και αυθαιρεσίες της Τράπεζας .
Ήδη οι πρώτες ρωγμές αρχίζουν να εμφανίζονται εναντίον του πανίσχυρου Τραπεζικού συστήματος
για τις παράνομες πράξεις τους , έχουμε πολλά να πούμε στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
Αξίζει δε να επισημάνω συνοπτικά τις παρανομίες των συστημικών τραπεζών που πρέπει να αναδειχτούν
α) Σύμφωνα με την ΚΥΑ Ζ 1-699(ΦΕΚ917 Β/23-6-10 περί ΣΕΠΕ έχει ορισθει ο μαθηματικός τύπος που υπολογίζεται το επιτόκιο ή καλύτερα τό <<Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης >> . Οι Τράπεζες όμως χρησιμοποιούν παράνομα άλλες μαθηματικές πράξεις σύμφωνα με τον καθηγητή Βάμβουκα Γεώργιο του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά συνέπεια παρανομούν ασύστολα σε βάρος των Δανειοληπτών.
β) Υπολογίζουν τους τόκους στις 360 ημέρες ενώ το σωστό είναι στις 365 και στα δίσεκτα έτη στις 366 ημέρες.
γ) Παρακρατούνται παράνομα οι εισφορές υπέρ του Ν.128/75 ενώ έχει καταργηθεί. Κ.Λ.Π
Καλώ κάθε σύντροφο και συντρόφισσα ,φίλους και φίλες να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση,κινηματική δραση,κατά των πλειστηριασμών, και σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης και πάλης,ομαδικές αγωγές κατά των Τραπεζών, αποχή από την αξιολόγηση κ.λ.π. Ολοι ενωμένοι μπορούμε σε ένα Μετωπικό σχήμα να τους στείλουμε στα αζήτητα για μια Ελλάδα Λεύτερη ,και Εθνικά ανεξάρτητη και κυρίαρχη.
*Ο Παναγιώτης Κορισιάνος είναι μέλος της Ν.Ε ΛΑ.Ε Ηλείας

1 σχόλιο

  1. θα ηθελα να μου στειλετε στοιχεια οτι ηεισφορα 128/75 εχει καταργηθει και αν ειναι αληθηνα θα προβω σε αγωγη κατα τραπεζων και κρατους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας