Μήνυμα Λαφαζάνη για απελευθέρωση Δασκαρόλη στη συγκέντρωση της Καλαμάτας

2164
απάτη

Δημοκράτες και δημοκράτισσες της Καλαμάτας.

Φίλες και φίλοι.

Χαιρετίζω εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας την αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία σας και εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον ανυπότακτο συμπολίτη σας Στράτο Δασκαρόλη.

Ο Στράτος Δασκαρόλης, γυρίζοντας περήφανα την πλάτη σε μνημονιακούς νόμους, αρνήθηκε να πληρώσει τα εξοντωτικά διόδια – χαράτσια που αυτοί οι υποδουλωτικοί νόμοι και οι αποικιακές συμφωνίες με μεγαλοεργολάβους, επιβάλουν, στέλνοντας ένα μήνυμα αντίστασης, αξιοπρέπειας και ελπίδας στον ελληνικό λαό και πρώτα απ’ όλα στην ελληνική νεολαία.

Αγωνιστές σαν τον Στράτο αναδεικνύονται με την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση τους σε πρότυπα ενεργού πολίτη και θετικό παράδειγμα στάσης ζωής για όλους και όλες μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.

Σήμερα από αυτήν εδώ την πλατεία ενώνουμε την φωνή μας με την δική σας και απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του Στράτου Δασκαρόλη.

Απαιτούμε μαζί με όλους εσάς σταμάτημα των διώξεων σε όλους του αγωνιστές συμπολίτες μας στην χώρα που αρνήθηκαν και αρνούνται για λόγους αντίστασης να πληρώσουν διόδια.

Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε με όλους εσάς να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι και να ακυρωθούν τα μνημόνια της υποδούλωσης και η λιτότητα της εξαθλίωσης.

Η Ελλάδα όσο ποτέ έχει ανάγκη σήμερα να ενωθούμε όλοι μαζί.

Να ενωθούμε ως μια γροθιά όλες ανεξαιρέτως οι ριζοσπαστικές προοδευτικές, δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις για να ελευθερώσουμε την χώρα από την μνημονιακή κατοχή, την κηδεμονία, την νεοαποικιοκρατία και την εκμετάλλευση.

Ο Στράτος Δασκαρόλης μας δείχνει το δρόμο για μια νέα Ελλάδα δημοκρατική, κυρίαρχη, δίκαιη και ανασυγκροτημένη με το λαό μας στο τιμόνι μιας νέας εθνικής πορείας αναγέννησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας