Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα συνοδεύουν λεωφορεία με πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα

624
σύνορα

Τη μετακίνηση προσφύγων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, υποστηρίζει η Τουρκία. Σε βίντεο φαίνονται στρατιωτικά οχήματα της Τουρκίας να συνοδεύουν λεωφορεία με πρόσφυγες.

Άσχημο παιχνίδι σε βάρος της χώρας μας και χιλιάδων ξεριζωμένων από τον τόπο τους ανθρώπων, παίζει η Τουρκία, η οποία εκτός του ότι άνοιξε τα σύνορα με την  Ευρώπη, υποστηρίζει οργανωμένα και την μετακίνηση των προσφύγων στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως αποδεικνύουν και βίντεο που είδαν το  φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το skai.gr, στο πρώτο διακρίνονται τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν πούλμαν με πρόσφυγες και μετανάστες κοντά στο τελωνείο στις Καστανιές.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει επεισόδια σε κοντινή απόσταση από τις Καστανιές, όπου πρόσφυγες έκοψαν το φράχτη, στην προσπάθεια τους να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος.

Άμεσα επενέβησαν δύο ελαφρά, τροχοφόρα ανιχνευτικά οχήματα του στρατού (VBL) και οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων με τη βοήθεια της αστυνομίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά, όπως θα δείτε στο βίντεο, έπεσαν δακρυγόνα προς το ελληνικό έδαφος.

Αυτή τη στιγμή έχει σφραγιστεί το σημείο και επισκευάζεται ο φράκτης.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας