ΑΚΚΕΛ: Άμεση παρέμβαση Επιτροπής Ανταγωνισμού-Υπουργείου Οικονομικών για ουσιαστική μείωση τιμών καυσίμων

1034
κόστος

 Η ιστορικά πρωτοφανής πτώση της τιμής του πετρελαίου εξέθεσε την κυβερνητική πρακτική της ανελέητης φορολογίας στα καύσιμα που ανεβάζει την τιμή των καυσίμων όσο χαμηλά και αν πέσει η διεθνής τιμή. Επιπρόσθετα με την κερδοσκοπία ανεβάζουν την τιμή των καυσίμων.

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Οικονομικών για να μειώσει καταλυτικά τους φόρους στα καύσιμα και να εξυγιανθεί έτσι η αγορά καυσίμων, δεδομένου ότι με τις τιμές βαρελιού των προηγουμένων ημερών ο φόρος πετρελαίου στην Ελλάδα υπερβαίνει το 1100% !!!!! Πρόκειται σαφέστατα για αισχροκέρδεια κυκλωμάτων γύρω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων καταναλωτών.

Απαιτούμε επίσης να ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού και να πατάξει τα επιπλέον φαινόμενα αισχροκέρδειας σε οποιοδήποτε στάδιο γίνονται ώστε να εξαλειφθεί και αυτή η εστία αισχροκέρδειας εις βάρος του ελληνικού λαού. Διαφορετικά, θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η Επιτροπή και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τμήμα του δικτύου αισχροκέρδειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας