Αίσχος! Δίκες στο Ναύπλιο ενάντια στους αγωνιστές κατά πλειστηριασμών Π.Κοκκινόπουλο, Δ.Αθανασάκο

1175
Δίκες στο Ναύπλιο ενάντια στους αγωνιστές

Βροχή τα κλητήρια θεσπίσματα για απαράδεκτες δίκες από τον καινούργιο χρόνο ενάντια σε αγωνιστές κατά των άδικων πλειστηριασμών σε βάρος πρώτων κατοικιών, λαϊκής περιουσίας και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Μετά το κλητήριο θέσπισμα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη για νέα δίκη του στις 21/01/21 που αφορά τους αγώνες του κατά των πλειστηριασμών, πληροφορηθήκαμε ότι κλητήριο θέσπισμα εστάλη και στους αγωνιστές Δημήτρη Αθανασάκο και Παντελή Κοκκινόπουλο, προκειμένου να δικαστούν στο Τριμελές Πλημ/κειο Ναυπλίου στις 2/02/21 με κατηγορίες για παρεμπόδιση πλειστηριασμών, που διέπραξαν στις 26/07/17 και οι οποίες κατηγορίες αφορούν το μισό ποινικό κώδικα!

Μπορεί το περίπου διαλυμένο ελληνικό κράτος, να έχει, πλέον παραλύσει με αφορμή την πανδημία αλλά ο μηχανισμός διώξεων εναντίον όσων μάχονται κατά των πλειστηριασμών συνεχίζει να λειτουργεί άψογα και ασταμάτητα με εντολές των τραπεζών των funds και των «θεσμών» και εντολοδόχο την κυβέρνηση και το πολιτικό κατεστημένο.

Κάνουν λάθος, όμως, όσοι θεωρούν ότι με τις διώξεις αγωνιστών μπορούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να κλιμακώσουν χωρίς αντίσταση την αρπαγή λαϊκών περιουσιών και την καταλήστευση μικρών επιχειρήσεων με το νέο (δημευτικό)πτωχευτικό νόμο, που θα ισχύσει από 1/01/21.

Όλοι/ες θα πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα στους Παντελή Κοκκινόπουλο και Δημήτρη Αθανασάκο και να βρεθούμε στις 2/02/21, στις 9 π.μ, στο Τριμελές Πλημ/κειο με σύνθημα να σταματήσουν οι κατασκευασμένες διώξεις και οι άδικοι πλειστηριασμοί όσων επλήγησαν από τις αλλεπάλληλες κρίσεις και τους οποίους το κράτος παράνομα συκοφαντεί ως αφερέγγυους και ως στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Μόνη λύση είναι το βαθύ κούρεμα των χρεών των δανειοληπτών, που τα δάνεια τους έχουν κοκκινίσει και η ρύθμιση του υπολοίπου χρέους τους με δόσεις συμβατές με το εισόδημα τους. Οι τράπεζες να προσφέρουν στους δανειολήπτες τα κόκκινα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα εκποιούν στα κερδοσκοπικά funds, δυστυχώς και με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή των φορολογουμένων, στα κερδοσκοπικά funds.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας