Έρπουσα κρίση στο ΚΙΝΑΛ: Παραίτηση Μαλέλη μετά από κόντρα με Γεννηματά

697
παραίτηση

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ είχε ο μέχρι πρότινος γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτης Μαλέλης, όπου διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων, με αποτέλεσμα ο κ. Μαλέλης να παραιτηθεί από τη θέση που είχε μέχρι σήμερα.

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του Κιναλ κ Φωφη Γεννηματα. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κυρία Γεννηματα όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ» αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Μαλέλη.

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος» πρόσθεσε ο κ. Μαλέλης, συμπληρώνοντας ότι «έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις».

Παράλληλα, ο Σταμάτης Μαλέλης υπογράμμισε ότι θα ασκήσει στα όργανα του Κόμματος την κριτική του για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ, όπως σημειώνει, να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου.

«Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.
Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω, δεν μπορώ να υπηρετήσω» καταλήγει στη δήλωσή του ο Σταμάτης Μαλέλης.

Είναι προφανές ότι ο Σταμάτης Μαλέλης κινείται στην κατεύθυνση που υποστηρίζει την συνεργασία – συμπόρευση και στην ουσία “δορυφοροποίηση” του ΚΙΝΑΛ (μικρού ΠΑΣΟΚ) στο ιδιόμορφο Σημιτικού τύπου μεγάλο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια γραμμή του “μονόδρομου” της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑΚΙΝΑΛ επιμένει να κινείται με σημερινές δηλώσεις του και ο Δημ. Κρεμαστινός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας