Υποκρισία, ελληνική γονυκλισία, Ουκρανικός ναζισμός

1136
Ποιοι είναι υπεύθυνοι

Ο Ζελένσκι ξαναγράφει την ελληνική ιστορία

Παναγ. Λαφαζάνης πρώην Υπουργός

Η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις του κατεστημένου, παριστάνοντας τάχα τις έκπληκτες και αναστατωμένες από τις λαϊκές αντιδράσεις, θέλουν να δείξουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα, επειδή ο Β. Ζελένσκι, θρασύτατος και αλαζονικός, έδωσε με μεγάλη ευκολία τον λόγο σε δύο φερόμενους ομογενείς, μέλη του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, να μιλήσουν στην ελληνική Βουλή.

Όλες αυτές οι δυνάμεις, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, παριστάνουν πως δεν γνώριζαν και δεν γνωρίζουν ότι το νέο Ουκρανικό καθεστώς από το πραξικόπημα του 2014 έχει ξαναγράψει την ιστορία της Ουκρανίας στα μέτρα του και της έχει δώσει καινούριο νεοναζιστικό και αντιρωσικό προσανατολισμό.

Οι φαύλες ανεμοκινούμενες και απόλυτα παραδομένες κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας παρίσταναν και παριστάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι το σημερινό Ουκρανικό καθεστώς έχει αναγορεύσει ως λάβαρο του τον ναζιστή ηγέτη, βαθύτατα αντιρώσο και συνεργάτη των Χιτλερικών ορδών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Στεπάν Μπαντέρα, ενώ, για να μην μείνει καμιά αμφιβολία, ο Βλ. Ζελένσκι ομολόγησε πρόσφατα ευθέως ότι το τάγμα Αζόφ είναι ναζιστικό, ενώ αναγόρευσε τα μέλη του σε μεγάλους πατριώτες, που μάχονται γενναία στις τάξεις του Ουκρανικού στρατού!

Οι ξεπουλημένες κατεστημένες δυνάμεις της χώρας μας τα γνώριζαν άριστα όλα τούτα, όπως και γνωρίζουν άριστα ότι για πρώτη φορά από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διεξάγεται πόλεμος με ναζιστικές σημαίες και εμβλήματα και μάλιστα επί ευρωπαϊκού εδάφους και δη εναντίον της Ρωσίας, της μεγάλης αυτής ευρωπαϊκής δύναμης, η οποία αποτέλεσε την κύρια πολεμική μηχανή και τη μεγάλη αιμοδότρια για τη συντριβή του ναζιστικού-Χιτλερικού τέρατος.

Και όμως ενώ γνώριζαν οι πάντες στα ελληνικά κατεστημένα κέντρα την αλήθεια, κάλεσαν χωρίς αιδώ τον Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο και συμμετείχαν με θερμά χειροκροτήματα στην πιο ντροπιαστική φιέστα που έχει γίνει στην ελληνική Βουλή, ανείπωτη προσβολή για τα θύματα των ναζιστικών θηριωδιών στη χώρα μας.

Ο Ζελένσκι, κατά την ομιλία του, έχοντας δίπλα του τους δυο φερόμενους ομογενείς, οι οποίοι και οι δυο ανήκαν στο τάγμα Αζόφ, συνέδεσε εκ των πραγμάτων την παρουσία τους και τα λεγόμενα τους, με τις αναφορές του, σύμφωνα τις ορμίνιες του Τζ. Παΐατ, στον Μαραθώνα, στην Σαλαμίνα, στις Θερμοπύλες, στην Φιλική Εταιρεία, στο 1821, στο Ελευθερία ή Θάνατος, παραλείποντας σκόπιμα βέβαια, για ευνόητους λόγους, κάθε νύξη στην αντιναζιστική Εθνική Αντίσταση.

Ο Ζελένσκι, λοιπόν, με την ομιλία του στη Βουλή, επιχείρησε, εκ των πραγμάτων, κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από την αναφορά στο τάγμα Αζόφ, ή κάποιο άλλο νεοναζιστικό τάγμα της Ουκρανίας, όπως του Χαϊντάρ ή του Δεξιού Τομέα.

Ο Ζελένσκι επιχείρησε συνειδητά να «ξαναγράψει» και να επανανοηματοδοτήσει με τον τρόπο του την ελληνική ιστορία και να της δώσει ένα νέο προσανατολισμό.

Η νέα εθνιστική και ακροδεξιά Ουκρανία, με τα κομμουνιστικά, αριστερά, προοδευτικά, πατριωτικά αντιφασιστικά κόμματα στην παρανομία, δεν πολεμά αυτήν την ώρα μόνο τη Ρωσία. Αποτελεί την μεγάλη «σφηκοφωλιά» που στις σημερινές περιστάσεις, μπροστά στην κρίση της Δύσης, ξαναζεσταίνει για όλη την Ευρώπη το «αυγό του φιδιού».

Η Ουκρανία αυτήν την ώρα, κάτω από τη σημαία της αντιρωσικής ψύχωσης, κάνει εξαγωγή της «νέας τάξης» και εξαγωγή των νέων ταγμάτων Αζόφ σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ως απάντηση στην βαθιά κρίση και παρακμή της ΕΕ.

Γι αυτό μια ανιστόρητη Αριστερά που μιλάει για δήθεν «ιμπεριαλιστικό πόλεμο» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία και μας λέει ότι το διακύβευμα αυτού του πολέμου είναι οι ιμπεριαλιστικές επεκτατικές επιδιώξεις τής μιας ή τής άλλης ιμπεριαλιστικής δύναμης και όχι κάτι κρίσιμο που αφορά τους λαούς, τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες εξελίξεις, διαπράττει για άλλη μια φορά ένα νέο μεγάλο και ίσως μοιραίο λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας