Υπάρχει Κράτος;

Περί Ερντογάν και Νέας Αριστεράς

Στη φωτογραφία ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan, στην Αθήνα, σε πόζα νονού της Cosa Nostra, ενώ τριγύρω του όρθιοι, ως δουλικοί, οι υπηρέτες της “La Famiglia”, οι caporegime, οι “στρατιώτες”, οι συνεργάτες.

Ποιοι; Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάποιοι μειονοτικοί αιρετοί, μεταξύ των οποίων και δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Οζγκιούρ Φερχάτ βουλευτής Ροδόπης (“Νέα Αριστερά”) και ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης (“Νέα Αριστερά”).

Άπαντες επίορκοι, για τους οποίους θα έπρεπε να κινηθούν ποινικές διαδικασίες για παροχή υπηρεσιών σε τρίτη χώρα, για εσχάτη προδοσία. Εκεί και η πρόεδρος του τουρκοφασιστικού κόμματος DEB , εκεί και οι δύο παράνομοι ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης οι οποίοι δεν συλλαμβάνονται για αντιποιηση Αρχής, άγνωστο το γιατί.

Σχεδόν άπαντες εκεί, όλοι οι υπηρέτες του τουρκικού παρακράτους εντός της Ελλάδος, δίπλα στον Erdi της καρδιάς και της τσέπης.

Καλό θα ήταν να αποσαφηνιστεί το κατά πόσον η “Νέα Αριστερά” θα αναλάβει την εκπροσώπηση, ως πέμπτη φάλαγγα, του τουρκικού παρακράτους εντός του Κοινοβουλίου υποκαθιστώντας το DEB.

Τελικώς υπάρχει Κράτος ή παρακράτος; Ας το πουν στους δύσμοιρους Θρακιώτες, να ξέρουμε ποιος και εάν μας κυβερνά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας