Ουκρανοί στρατιώτες: “Πυρομαχικά, τέλος!”–Οι VDV προελαύνουν βαθιά στην ουκρανική άμυνα

1804

Διέλυσαν με σμήνη drones και πυροβολικό 10 προπύργια

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι Ουκρανικές δυνάμεις στο μέτωπο του Μπάχμουτ καθώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του WarNews247 για την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος σχετικά με τα πυρομαχικά.

Όπως μεταδίδουν ουκρανικές πηγές, “οι ουκρανικές δυνάμεις όντως συντηρούν πυρομαχικά, ανίκανοι να αποκρούσουν τη ρωσική προέλαση”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα των Ουκρανών γενικεύεται καθώς η υπάρχει διαταγή εξοικονόμησης πυρομαχικών και στα μέτωπα της Ζαπορίζια και του ΒΑ Χαρκόβου, Λίμαν-Κουπιάνσκ-Σβάτοβο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το ρωσικό ΓΕΕΘΑ εξέδωσε διαταγή άρσης περιορισμών στη χρήση πυρομαχικών και drones. Διάφορα βίντεο επιβεβαιώνουν το τελευταίο 24ωρο πως οι Ρώσοι ρίχνουν ακόμη και αντιαρματικό πύραυλο ή drone προκειμένου να σκοτώσουν έναν και μόνο Ουκρανό στρατιώτη.

Οι Αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες των Ρωσικών ΕΔ κατέστρεψαν δέκα ουκρανικά προπύργια

Η κατάσταση στα πλευρά του Μπαχμούτ συνεχίζει να επιδεινώνεται για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Πρόσφατα, ο ρωσικός στρατός σημείωσε αρκετές τακτικές επιτυχίες με συνέπεια να προελάσει βαθύτερα στην ουκρανική άμυνα.

Η κύρια δύναμη κρούσης του ρωσικού στρατού κοντά στο Αρτέμοβσκ είναι τώρα μονάδες των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων.

Ειδικότερα, η 106η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία “Τούλα” πραγματοποίησε επιτυχείς επιθετικές επιχειρήσεις εναντίον προπυργίων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο χωριό Veselye.

Αερομεταφερόμενα δυνάμεις προχώρησαν 3,5 χιλιόμετρα βαθιά στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καταστρέφοντας δέκα ουκρανικά οχυρά.

Παράλληλα με τους αλεξιπτωτιστές επιχειρούν μηχανοκίνητες μονάδες Τυφεκιοφόρων που προκαλούν τεράστιες ζημιές στην άμυνα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια βίντεο με την καταστροφή ενός προσωρινού σημείου ανάπτυξης δυνάμεων του Αζόφ από το πυροβολικό της 200ης ταξιαρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων του Βόρειου Στόλου. Το βίντεο δείχνει την κόλαση που εκτυλίσσεται στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Βίντεο: Η 123η ταξιαρχία καταστρέφει θέσεις πεζικού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Berestovoe

Βίντεο δείχνει την 123η ταξιαρχία να καταστρέφει πεζικό και θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στον οικισμό Berestovoe στο Μπάχμουτ.

Οι στρατιώτες της ομάδας δυνάμεων «Νότος», χρησιμοποιώντας πυροβολικό και UAV καμικάζι, καταστρέφοντας ουκρανικές θέσεις και προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας