Ξένοι μισθοφόροι στην Ουκρανία αρχίζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους

3810
Σύμφωνα με την Daily Telegraph, οι μισθοφόροι που πολεμούν στην Ουκρανία έχουν συχνά ποινικό μητρώο και υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές, κατάχρηση αλκοόλ ή εθισμό στα ναρκωτικά

ΛΟΝΔΙΝΟ, 15 Σεπτεμβρίου. /TASS/. Ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό της κυβέρνησης του Κιέβου στην Ουκρανία προφανώς έχουν αρχίσει να σκοτώνονται συχνότερα ως αποτέλεσμα προσωπικών συγκρούσεων, ανέφερε η εφημερίδα The Daily Telegraph .

Σύμφωνα με την έκθεση, ο βρετανός υπήκοος Daneil Burke, ένας πρώην στρατιώτης που πήγε στην Ουκρανία ως εθελοντής και χάθηκε στις αρχές Αυγούστου, πιθανότατα σκοτώθηκε από άλλους μισθοφόρους. Η εφημερίδα ανέφερε ότι η εξαφάνιση του 35χρονου Μπερκ πιθανώς συνδέεται με οικονομική διαμάχη που είχε με άλλα μέλη της Διεθνούς Λεγεώνας Εδαφικής Άμυνας της Ουκρανίας.

Ένας άλλος Βρετανός μισθοφόρος, ο 31χρονος Τζόρνταν Τσάντγουικ, βρέθηκε νεκρός σε μια έκταση νερού, με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο άνδρας θα μπορούσε επίσης να είχε σκοτωθεί από «συναδέλφους ξένους εθελοντές».

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, οι μισθοφόροι που πολεμούν στην Ουκρανία έχουν συχνά ποινικό μητρώο και υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές, κατάχρηση αλκοόλ ή εθισμό στα ναρκωτικά.

Η υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής είπε στο TASS τον Μάιο ότι περίπου 2.000 ξένοι μισθοφόροι από 71 χώρες πολεμούν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Οι 234 από αυτούς είναι πολίτες των ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας